Escrow & continuïteit

Heeft u een escrow of continuïteitsoplossing voor uw organisatie nodig? Of krijgt u een escrow of continuïteits-oplossing voorgelegd? ICTRecht is de specialist op dit gebied.

Vraag informatie aan

Escrow of continuïteitsoplossing nodig?

Wij gaan verder dan alleen het deponeren van code of het sluiten van een overeenkomst met een hostingprovider om diensten door te laten draaien.

Op een dergelijke regeling wordt alleen een beroep gedaan als er sprake is van faillissement of een andere ernstige bedreiging voor de continuïteit van de dienstverlening. Vervolgens breekt een onzekere periode aan en heeft u geen behoefte aan juridische en praktische onzekerheden. Daarom is het praktisch (technisch) en juridisch goed regelen van een escrow of continuïteitsoplossing noodzakelijk. Van de auteurswet tot de AVG; wij houden er rekening mee.

De escrow- en continuïteitsspecialisten van ICTRecht hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van zowel maatwerk als standaard escrow- en continuïteitsoplossingen. Wij zorgen voor een solide juridische basis en toetsen deze ook praktisch.

Veelal wordt vergeten dat de gehele regeling praktisch uitvoerbaar moet zijn. Klanten geven aan dat wij ons daarin onderscheiden van andere bureaus. Door ons contact met vooraanstaande curatoren, notarissen en technici uit de hostingwereld voldoen onze adviezen en regelingen aan de laatste stand van de techniek, jurisprudentie en wet- en regelgeving.

Mogelijke oplossingen voor uw organisatie:

  • Software en SaaS escrow inclusief juridische en technische verificatie
  • Notariële escrow in samenwerking met notarissen
  • Verificaties van broncodes zowel technisch als juridisch, bijvoorbeeld met OSS-compliance checks door onze open source specialisten
  • Continuïteit in de cloud, zoals juridische continuïteitsscans, continuïteitsadviezen en continuïteitsoplossingen, zoals het scheiden van essentiële onderdelen en exploitatierisico’s
  • Overdragen, splitsen of verpanden van auteursrechten
  • Second opinions
  • Oprichten van stichtingen dan wel andere entiteiten teneinde de continuïteit te borgen
  • Data en know how escrow
Lees meerLees minder
''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter