Toekomstige wet-
en regelgeving

In een snel veranderende digitale wereld is het bijhouden van de nieuwste wet- en regelgeving een must. Dat begrijpen we bij ICTRecht. Delen van kennis zit in ons DNA. Daarom publiceren we vanaf nu ieder kwartaal een overzicht van de toekomstige wetten, richtlijnen en verordeningen.

Download overzicht

Wat kun je verwachten?

  • Een helder overzicht van toekomstige wet- en regelgeving.
  • Datums, zodat je weet wanneer actie vereist is.
  • Een overzicht per sector, waaronder gezondheidszorg, hosting, onderwijs, financiën en meer.

Het kan zijn dat we niet elke specifieke branche hebben belicht. Dit betekent niet dat deze minder belangrijk zijn of buiten de reikwijdte van aankomende wetgevingen vallen. We publiceren elk kwartaal een nieuwe editie.
Huidige stand: April 2024

Suggesties zijn welkom! We geloven in samenwerking en ontvangen graag input om ons overzicht nog waardevoller te maken. Neem contact op via: contact@ictrecht.nl

Download overzicht

Wetgevingsoverzicht 2024 - Download nu-1

Meer weten over de toekomstige wet- en regelgeving?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941 (voor ICTRecht Groningen: 050 209 3499). Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze juridisch adviseurs neemt dan contact met je op.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laat je gegevens achter