Legal tech

Legal tech staat voor de technologie die juridische taken versimpelt of compleet automatiseert. Uw organisatie kan door legal tech tijd besparen, de werkdruk verminderen en tegelijkertijd meer juridische waarde creëren. Ervaren wat de juiste technologie kan betekenen voor uw juridische processen? ICTRecht helpt organisaties innoveren met behulp van legal tech. 

Gratis 'legal quick scan'Vraag informatie aan

Slimmer en efficiënter werken met legal tech

Door gebruik te maken van legal tech wordt de schaarse tijd van juristen minder verspild aan eenvoudige juridische taken die software ook kan uitvoeren. Hierdoor krijgt de jurist tijd om te focussen op het toevoegen van inhoudelijke expertise. Juristen die met technologie werken gaan zich op deze manier onderscheiden van juristen die technologie links laten liggen. 

Maak uw juridische afdeling toekomstbestendig met legal tech

Inzet van de juiste tools kan dus zorgen voor een verbetering van juridische kwaliteit en leiden tot meer efficiëntie in een organisatie. Bent u nieuwsgierig naar potentiële verbeterpunten van uw juridische werkprocessen? ICTRecht helpt legal tech succesvol te implementeren binnen uw organisatie. 

Vraag informatie aan

legal tech

Laat de gratis 'legal quick scan' t.w.v. € 400,- uitvoeren

Benieuwd waar de innovatiekansen liggen binnen uw juridische afdeling? Laat de legal consultants van ICTRecht vrijblijvend de 'legal quick scan' uitvoeren voor uw organisatie! 

Met deze scan (ter waarde van € 400,-) geven wij - aan de hand van een aantal korte interviews met max. 3 van uw medewerkers - inzicht in de status van uw organisatie en op welke wijze er winst te behalen valt met de inzet van de juiste technologie. 

Vraag de 'legal quick scan' aan

legal tech

Hoe werkt innovatie in de juridische wereld?

Innovatie in de juridische wereld ontstaat niet zomaar: een organisatie moet een aantal stappen doorlopen om succesvol te innoveren. Deze stappen vat ICTRecht samen in het Legal Innovation Lifecycle model:

Legal Tech_model

ICTRecht levert diensten binnen elke fase van het model om legal tech succesvol te implementeren en de innovatie goed te laten verlopen. Denk aan diensten als:

  • Een legal scan om de operationele status van de juridische afdeling en innovatiekansen in kaart te brengen.
  • Het ondersteunen bij de selectie van de juiste technologie.
  • Het implementeren van de geschikte legal tech tooling.
  • Het verzorgen van trainingen om medewerkers bekend te maken met de legal tech tooling.
Vraag informatie aan

Waarom kiezen voor ICTRecht?

docs-big

Vakkundig: ICTRecht is dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring (meer dan 15 jaar) weten we wat er echt speelt in uw praktijk. 

keten-big
Veelzijdig: naast jarenlange ervaring als jurist, hebben onze legal tech consultants ook ervaring met technologie, procesoptimalisatie en verandermanagement.
controle-big

Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee u direct en praktisch aan de slag kunt.

De legal tech consultants van ICTRecht

Maak kennis met onze legal tech consultants. Zij helpen uw organisatie te innoveren: 

Naast ons vaste team van legal consultants werken we ook met externe partners (o.a. Jeroen Zweers - Juridische innovatie & transformatie consultant).

Meer weten of de gratis 'legal quick scan' aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in! Een van onze legal consultants neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.

Laat uw gegevens achter