Legal tech

Legal tech staat voor de technologie die juridische taken versimpelt of compleet automatiseert. Door legal tech kan jouw organisatie tijd besparen, de werkdruk verminderen en tegelijkertijd meer juridische waarde creëren. Ervaren wat de juiste technologie kan betekenen voor je juridische processen? Wij helpen organisaties innoveren met behulp van legal tech. 

Gratis legal quickscanVraag informatie aan

Slimmer en efficiënter werken met legal tech

Door gebruik te maken van legal tech wordt de schaarse tijd van juristen minder verspild aan eenvoudige juridische taken die software ook kan uitvoeren. Hierdoor krijgt de jurist tijd om te focussen op het toevoegen van inhoudelijke expertise. Juristen die met technologie werken gaan zich op deze manier onderscheiden van juristen die technologie links laten liggen. 

Maak jouw juridische afdeling toekomstbestendig

Inzet van de juiste tools kan dus zorgen voor een verbetering van juridische kwaliteit en leiden tot meer efficiëntie in een organisatie. Wil jij jouw juridische werkprocessen ook innoveren? Wij helpen je legal tech succesvol te implementeren binnen jouw organisatie. 

ICTRECHT Illustratie advies - Petrol RGB

Ondersteuning op maat

ICTRecht kan jou op verschillende manieren ondersteunen. Van een knipkaart bij periodieke ondersteuning tot een abonnement voor een vaste juridische partner op afstand. Zo kun je altijd de ondersteuning vinden die aansluit bij jouw behoeften. 

Kies de ondersteuning die bij jou past

Legal quickscan

Benieuwd waar de innovatiekansen liggen binnen jouw juridische afdeling? Laat onze legal consultants vrijblijvend de legal quickscan uitvoeren. Met deze scan geven wij inzicht in de status van je organisatie en op welke wijze er winst te behalen valt met de inzet van de juiste technologie. 

Meer info over de quickscan

ICTRECHT Illustratie werkoverleg - Petrol RGB

Waarom kiezen voor ICTRecht?

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Ruim 18 jaar ervaring

Vakkundig: wij zijn dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er echt speelt in jouw praktijk. 

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Veelzijdig
Veelzijdig: naast jarenlange ervaring als jurist, hebben onze legal consultants ook ervaring met technologie, procesoptimalisatie en verandermanagement.
ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Praktisch

Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee je direct en praktisch aan de slag kunt.

Naast advies ook implementatie

Naast de onafhankelijke adviesdiensten zijn de Legal Tech consultants van ICTRecht ook gespecialiseerd implementatiepartner van:

Onze legal consultants 

Maak kennis met onze legal consultants. Zij helpen jouw organisatie te innoveren: 


Naast ons vaste team van legal consultants werken we ook met externe partners.

Meer weten of de legal quickscan aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in! Een van onze legal consultants neemt dan vrijblijvend contact met je op. 

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Petrol RGB

 

Laat je gegevens achter