Legal tech

Legal tech staat voor de technologie die juridische taken versimpelt of compleet automatiseert. Uw organisatie kan door legal tech tijd besparen, de werkdruk verminderen en tegelijkertijd meer juridische waarde creëren. Ervaren wat de juiste technologie kan betekenen voor uw juridische processen? ICTRecht helpt organisaties innoveren met behulp van legal tech. 

Gratis legal quickscanVraag informatie aan

Slimmer en efficiënter werken met legal tech

Door gebruik te maken van legal tech wordt de schaarse tijd van juristen minder verspild aan eenvoudige juridische taken die software ook kan uitvoeren. Hierdoor krijgt de jurist tijd om te focussen op het toevoegen van inhoudelijke expertise. Juristen die met technologie werken gaan zich op deze manier onderscheiden van juristen die technologie links laten liggen. 

Maak uw juridische afdeling toekomstbestendig

Inzet van de juiste tools kan dus zorgen voor een verbetering van juridische kwaliteit en leiden tot meer efficiëntie in een organisatie. Wilt u uw juridische werkprocessen ook innoveren? ICTRecht helpt legal tech succesvol te implementeren binnen uw organisatie. 

ICTRECHT Illustratie advies - Petrol RGB

Legal quickscan

Wilt u weten waar de innovatiekansen liggen binnen uw juridische afdeling? Laat onze legal consultants vrijblijvend de legal quickscan uitvoeren. Met deze scan geven wij inzicht in de status van uw organisatie en op welke wijze er winst te behalen valt met de inzet van de juiste technologie. 

Meer info over de quickscan

ICTRECHT Illustratie werkoverleg - Petrol RGB

Waarom kiezen voor ICTRecht?

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Ruim 18 jaar ervaring

Vakkundig: ICTRecht is dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er echt speelt in uw praktijk. 

ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Veelzijdig
Veelzijdig: naast jarenlange ervaring als jurist, hebben onze legal consultants ook ervaring met technologie, procesoptimalisatie en verandermanagement.
ICTRECHT iconen petrol 2022 RGB_Praktisch

Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee u direct en praktisch aan de slag kunt.

Naast advies ook implementatie

Naast de onafhankelijke adviesdiensten zijn de Legal Tech consultants van ICTRecht ook gespecialiseerd implementatiepartner van:

De legal consultants van ICTRecht

Maak kennis met onze legal consultants. Zij helpen uw organisatie te innoveren: 


Naast ons vaste team van legal consultants werken we ook met externe partners.

Meer weten of de legal quickscan aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in! Een van onze legal consultants neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.

Laat uw gegevens achter