Software voor contract lifecycle management (CLM)

Elke organisatie krijgt met contracten te maken. Het managen van al deze contracten is een tijdrovende klus. Contract lifecycle management (CLM) staat voor het proces en het beheren van contracten binnen organisaties. Gelukkig is er inmiddels software beschikbaar die jouw CLM-proces versimpelt. Ook minder tijd besteden aan het managen van contracten? Wij zorgen dat je de juiste CLM-software gebruikt en helpen bij de implementatie hiervan.

Vraag informatie aan

Bespaar tijd op jouw contractenmanagement

Onze legal consultants hebben allemaal als interim jurist gewerkt en weten voor welke uitdagingen organisaties met grote hoeveelheden contracten komen te staan. CLM is nu eenmaal een intensief proces dat ook nog eens multidisciplinaire samenwerking vraagt binnen organisaties. Hier lees meer over de verschillende fases van het CLM-proces. Door middel van software kun je jouw CLM versimpelen of zelfs geheel automatiseren. Onze legal consultants helpen organisaties bij het vinden van het juiste product voor de specifieke behoefte van de organisatie. Daarnaast ondersteunen wij bij de implementatie van het product.

CLM

Waarom kiezen voor ICTRecht?

CLM

Vakkundig: wij zijn dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er echt speelt in jouw praktijk. 

CLM
Veelzijdig: naast jarenlange ervaring als jurist, hebben onze legal consultants ook ervaring met technologie, procesoptimalisatie en verandermanagement.
CLM

Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee je direct en praktisch aan de slag kunt.

Wat is contract lifecycle management (CLM)?

Het gehele CLM-proces valt onder te verdelen in drie fases en acht hoofdstappen. De contracten worden opgesteld en vormgegeven in de pre-contractuele fase en worden vervolgens operationeel in de contractuele fase. Daarnaast is er een post-contractuele fase waarbinnen contracten na ondertekening worden beheerd en er toezicht wordt gehouden op de naleving.

CLM-1

 

Lees meerLees minder

De legal consultants van ICTRecht

Maak kennis met onze legal consultants. Zij helpen jouw organisatie te innoveren: 

Naast ons vaste team van legal consultants werken we ook met externe partners.

Meer weten?

Vul het formulier hiernaast in! Een van onze legal consultants neemt dan vrijblijvend contact met je op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.

Laat je gegevens achter