Data management

Organisaties krijgen steeds meer te maken met vele uitdagingen wanneer het gaat over datamanagement, zoals AVG-verzoeken, discovery en beheer van dossiers. ICTRecht helpt u met het vinden en implementeren van innovatieve softwareoplossingen om uw databeheer op orde te brengen. Maak gebruik van onze legal tech oplossingen om efficiënter te werken en benodigde informatie snel te vinden.

Vraag informatie aan

Bespaar tijd met een goede datahuishouding

Een goede huishouding van data is fundamenteel voor een efficiënte bedrijfsvoering. Met goede softwareoplossingen kan de datahuishouding op orde worden gebracht en kunnen repetitieve bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd. Hierdoor kan personeel efficiënter worden ingezet en kunnen cliënten sneller worden geholpen. Het vinden van de juiste oplossing is echter maatwerk en vergt de nodige kennis van wat er beschikbaar is op de markt en hoe deze het beste in organisaties kunnen worden geïmplementeerd. De legal tech consultants van ICTRecht helpen organisaties hierbij in het hele proces, van selectie tot implementatie.

Onze consultants hebben veel ervaring in het veld als (interim) juristen en kennen als geen ander de uitdagingen waar organisaties mee te maken krijgen op het gebied van legal tech. Maak gebruik van legal tech ondersteuning om tijdswinsten te boeken en efficiënter te werken.

Vraag informatie aan

ICTJ_04.2

Oplossingen voor de problemen van nu

Nieuwe regelgeving vraagt veel van de hedendaagse bedrijfsvoering. Of het nu gaat om binnenkomende AVG-verzoeken, Woo-verzoeken bij de overheid of compliance bij e-commerce, ICTRecht kan helpen om deze processen te stroomlijnen. Aan de hand van oplossingen zoals eDiscovery kan de aanwezige databerg doorgrond worden en kan er aan alle regelgeving worden voldaan.

Meer lezen over onze oplossingen voor overheden via eDiscovery

ICTRECHT Illustratie 4 specialisten - Petrol RGB

De legal tech consultants van ICTRecht

Maak kennis met onze legal tech consultants. Zij helpen uw organisatie te innoveren: 

Naast ons vaste team van legal consultants werken we ook met externe partners (o.a. Jeroen Zweers - Juridische innovatie & transformatie consultant).

Data management

U vraagt gemakkelijk een gesprek aan door het formulier hiernaast in te vullen. Een van onze legal consultants neemt dan contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

 

 

 

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Petrol RGB

 

Meer informatie over Data management