Datamanagement

Organisaties krijgen steeds meer te maken met vele uitdagingen wanneer het gaat over datamanagement, zoals AVG-verzoeken, discovery en beheer van dossiers. Wij helpen je met het vinden en implementeren van innovatieve softwareoplossingen om jouw databeheer op orde te brengen. Maak gebruik van onze legal tech oplossingen om efficiënter te werken en benodigde informatie snel te vinden.

Vraag informatie aan

Bespaar tijd met een goede datahuishouding

Een goede huishouding van data is fundamenteel voor een efficiënte bedrijfsvoering. Met goede softwareoplossingen breng je de datahuishouding op orde en kun je repetitieve bedrijfsprocessen stroomlijnen. Hierdoor kan personeel efficiënter worden ingezet en cliënten sneller worden geholpen. Het vinden van de juiste oplossing is echter maatwerk. Wat is er beschikbaar in de markt en hoe kan de software het beste in organisaties worden geïmplementeerd? Onze legal tech consultants helpen organisaties hierbij in het hele proces, van selectie tot implementatie.

Onze consultants hebben veel ervaring in het veld als (interim) juristen en kennen als geen ander de uitdagingen waar organisaties mee te maken krijgen op het gebied van legal tech. Maak gebruik van legal tech ondersteuning om tijdswinsten te boeken en efficiënter te werken.

Vraag informatie aan

ICTJ_04.2

Oplossingen voor de problemen van nu

Nieuwe regelgeving vraagt veel van de hedendaagse bedrijfsvoering. Of het nu gaat om binnenkomende AVG-verzoeken, Woo-verzoeken bij de overheid of compliance bij e-commerce, wij kunnen helpen om deze processen te stroomlijnen. Aan de hand van oplossingen zoals eDiscovery kan de aanwezige databerg doorgrond worden en kan er aan alle regelgeving worden voldaan.

Meer lezen over onze oplossingen

ICTRECHT Illustratie 4 specialisten - Petrol RGB

De legal tech consultants van ICTRecht

Maak kennis met onze legal tech consultants. Zij helpen je organisatie te innoveren: 

Naast ons vaste team van legal consultants werken we ook met externe partners.

Meer informatie over Datamanagement?

Vraag gemakkelijk een gesprek aan door het formulier hiernaast in te vullen. Een van onze legal consultants neemt dan contact met je op. 

 

 

 

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Petrol RGB

 

Stuur ons een bericht