Wat is legal operations?

Het juridische landschap is aan het bewegen. Het efficiënt uitvoeren van werkzaamheden binnen legal wordt steeds belangrijker. Legal operations, ook wel legal ops genoemd, staat voor de discipline die gericht is op het optimaliseren van de juridische afdeling. Meer weten over dit begrip of zelf aan de slag met legal operations?

Legal operations uitgelegdVraag info aan

Is úw juridische afdeling toekomstbestendig?

Vindt u ook weleens dat juridische processen efficiënter kunnen? ICTRecht wel! Inzet van de juiste tools kan zorgen voor een verbetering van juridische kwaliteit en leiden tot meer efficiëntie in een organisatie. Door gebruik te maken van legal tech wordt de schaarse tijd van juristen minder verspild aan eenvoudige juridische taken die software ook kan uitvoeren. Hierdoor krijgt de jurist tijd om te focussen op het toevoegen van inhoudelijke expertise.

Juristen die met technologie werken gaan zich op deze manier onderscheiden van juristen die technologie links laten liggen. Door legal tech gaat u dus slimmer werken en wordt uw juridische afdeling meer toekomstbestendig. ICTRecht helpt organisaties innoveren met behulp van legal tech. Meer weten?

Lees verder over legal tech

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Oker RGB

Waarom kiezen voor ICTRecht?

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Vakkundig-deskundig

Vakkundig: ICTRecht is dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring (meer dan 15 jaar) weten we wat er echt speelt in uw praktijk. 

ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Veelzijdig
Veelzijdig: naast jarenlange ervaring als jurist, hebben onze legal tech consultants ook ervaring met technologie, procesoptimalisatie en verandermanagement.
ICTRECHT iconen okergeel 2022 RGB_Checklist

Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee u direct en praktisch aan de slag kunt.

De legal tech consultants van ICTRecht

Maak kennis met onze legal tech consultants. Zij helpen uw organisatie te innoveren: 

Naast ons vaste team van legal consultants werken we ook met externe partners (o.a. Jeroen Zweers - Juridische innovatie & transformatie consultant).

Meer informatie ontvangen?

Vul het formulier hiernaast in! Een van onze legal consultants neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.

Laat uw gegevens achter