Legal quickscan t.w.v. €599,-

Benieuwd hoe uw juridische afdeling efficiënter ingericht kan worden? Weten waar de concrete innovatiekansen liggen? Laat de consultants van ICTRecht de legal quickscan uitvoeren voor uw organisatie en u komt erachter.

Vraag legal quickscan aan

Wat houdt de legal quickscan in?

Met de quickscan geven wij - aan de hand van een aantal korte interviews met max. 3 van uw medewerkers - inzicht in de status van uw organisatie en op welke wijze er winst te behalen valt met de inzet van de juiste technologie. 

Na het uitvoeren van de quickscan ontvangt u een beknopt rapport met: 

  • De operationele status van de juridische afdeling
  • De innovatiekansen van de afdeling inclusief toelichting op de mogelijkheden rondom legal tech

Vraag legal quickscan aan

ICTRECHT Illustratie advies - Petrol RGB

Is úw juridische afdeling toekomstbestendig?

Vindt u ook weleens dat juridische processen efficiënter kunnen? ICTRecht wel! Inzet van de juiste tools kan zorgen voor een verbetering van juridische kwaliteit en leiden tot meer efficiëntie in een organisatie. Door gebruik te maken van legal tech wordt de schaarse tijd van juristen minder verspild aan eenvoudige juridische taken die software ook kan uitvoeren. Hierdoor krijgt de jurist tijd om te focussen op het toevoegen van inhoudelijke expertise.

Juristen die met technologie werken gaan zich op deze manier onderscheiden van juristen die technologie links laten liggen. Door legal tech gaat u dus slimmer werken en wordt uw juridische afdeling meer toekomstbestendig. ICTRecht helpt organisaties innoveren met behulp van legal tech. Meer weten?

Lees verder over legal tech

ICTRECHT Illustratie 4 specialisten - Petrol RGB

Waarom kiezen voor ICTRecht?

Vakkundig

Vakkundig: ICTRecht is dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring (meer dan 15 jaar) weten we wat er echt speelt in uw praktijk. 

Veelzijdig
Veelzijdig: naast jarenlange ervaring als jurist, hebben onze legal tech consultants ook ervaring met technologie, procesoptimalisatie en verandermanagement.
Checklist

Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee u direct en praktisch aan de slag kunt.

De legal tech consultants van ICTRecht

Maak kennis met onze legal tech consultants. Zij helpen uw organisatie te innoveren: 

Naast ons vaste team van legal consultants werken we ook met externe partners (o.a. Jeroen Zweers - Juridische innovatie & transformatie consultant).

Ik wil de legal quickscan aanvragen

U vraagt de legal quickscan gemakkelijk aan door het formulier hiernaast in te vullen. Een van onze legal consultants neemt dan contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Vraag de legal quickscan aan