Legal quickscan t.w.v. €599,-

Benieuwd hoe jouw juridische afdeling efficiënter ingericht kan worden? Weten waar de concrete innovatiekansen liggen? Laat onze consultants de legal quickscan uitvoeren voor jouw organisatie en je komt erachter.

Vraag legal quickscan aan

Wat houdt de legal quickscan in?

Met de quickscan geven wij - aan de hand van een aantal korte interviews met max. 3 medewerkers - inzicht in de status van jouw organisatie en op welke wijze er winst te behalen valt met de inzet van de juiste technologie. 

Na het uitvoeren van de quickscan ontvang je een beknopt rapport met: 

  • De operationele status van de juridische afdeling
  • De innovatiekansen van de afdeling inclusief toelichting op de mogelijkheden rondom legal tech

Vraag legal quickscan aan

ICTRECHT Illustratie advies - Petrol RGB

Is jouw juridische afdeling toekomstbestendig?

Vind je ook weleens dat juridische processen efficiënter kunnen? Wij vinden van wel! Inzet van de juiste tools zorgt voor een verbetering van juridische kwaliteit en leidt tot meer efficiëntie in een organisatie. Door gebruik te maken van legal tech wordt de schaarse tijd van juristen minder verspild aan eenvoudige juridische taken die software ook kan uitvoeren. Hierdoor krijgt de jurist tijd om te focussen op het toevoegen van inhoudelijke expertise.

Juristen die met technologie werken onderscheiden zich op deze manier van juristen die technologie links laten liggen. Door legal tech ga je dus slimmer werken en wordt jouw juridische afdeling meer toekomstbestendig. Wij helpen organisaties innoveren met behulp van legal tech. Meer weten?

Lees verder over legal tech

ICTRECHT Illustratie 4 specialisten - Petrol RGB

Waarom kiezen voor ons?

Vakkundig

Vakkundig: wij zijn dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring (meer dan 15 jaar) weten we wat er echt speelt in jouw praktijk. 

Veelzijdig
Veelzijdig: naast jarenlange ervaring als jurist, hebben onze legal tech consultants ook ervaring met technologie, procesoptimalisatie en verandermanagement.
Checklist

Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee je direct en praktisch aan de slag kunt.

De legal tech consultants van ICTRecht

Maak kennis met onze legal tech consultants. Zij helpen jouw organisatie te innoveren: 

Naast ons vaste team van legal consultants werken we ook met externe partners.

Ik wil de legal quickscan aanvragen

Vraag de legal quickscan gemakkelijk aan door het formulier hiernaast in te vullen. Een van onze legal consultants neemt dan contact met je op. 

Vraag de legal quickscan aan