Vobesoft implementatie

ICTRecht is officieel implementatiepartner van VobeSoft, een configureerbare no-code platform waarmee grote data sets eenvoudig kunnen worden omgezet in begrijpelijke inzichten.

Over Vobesoft

VobeSoft is een configureerbare no-code platform waarmee grote data sets eenvoudig kunnen worden omgezet in begrijpelijke inzichten, welke de basis bieden voor efficiëntere werkprocessen. Het gaat om een cloud-gebaseerde en no-code software, die breed inzetbaar is voor allerlei organisaties en werkprocessen. Zo draagt VobeSoft bij aan het succes van uw organisatie:

  • van data naar inzicht
  • datagedreven werken
  • volledig modulair systeem
  • geschikt voor allerlei organisaties
VobeSoft-logo_cropped

Het no code configureerbare platform van VobeSoft bevat meerdere processen die stuk voor stuk bijdragen aan het inzichtelijk maken van alle externe en interne data, die vervolgens geanalyseerd kunnen worden en waar naar gehandeld kan worden. Dit wordt ook wel datagedreven werken genoemd en vormt de basis voor een succesvolle organisatie.

ICTRecht als implementatiepartner

ICTRecht en VobeSoft hebben de handen ineengeslagen. Als officiële implementatiepartner is ICTRecht in staat VobeSoft te implementeren bij opdrachtgevers die hun grote hoeveelheden data optimaal willen benutten.

ICTRECHT Illustratie handen schudden - Oker RGB

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze adviseurs neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 - 663 1941

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek.

 

 

 

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Petrol RGB

 

Laat uw gegevens achter