Dirk Stam

Legal Counsel

Binnen ICTRecht is Dirk werkzaam als Legal Counsel. Hier houdt hij zich bezig met uiteenlopende juridisch kwesties op het vlak van IT-contracten, Privacy en Kunstmatige Intelligentie.

Dirk heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid en master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Hier heeft hij zich naast het algemene contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht gespecialiseerd in het internetrecht. Na het afronden van zijn master is Dirk werkzaam geweest in de advocatuur en IT recruitment. Hierdoor heeft hij zowel ervaring met het beantwoorden van juridische vragen als met het optreden als adviserend consultant. Deze vaardigheden zet hij dan ook graag in binnen zijn werkzaamheden bij ICTRecht.

In zijn vrije tijd speelt Dirk graag een spelletje (computer en bord), probeert hij een aantal keer per week naar de sportschool te gaan en geniet hij regelmatig van een speciaalbiertje. Ook zit Dirk vol nutteloze trivia, waardoor hij regelmatig meedoet aan een pubquiz en aanverwanten.

Contact
Dirk Stam

Gespecialiseerd in