Esmée Baljet-Kuyt

Senior Legal Counsel

Esmée Kuyt is werkzaam als Legal Counsel en Talent Manager bij ICTRecht. Naast het uitvoeren van haar managersfunctie geeft zij organisaties praktisch juridisch advies op het gebied van privacy en (ICT-)contracten. Esmée heeft ervaring in diverse sectoren, zoals het onderwijs maar ook commerciële bedrijven.

Bij ICTRecht is Esmée trainer en geeft zij diverse trainingen voor onze Academy. Daarnaast is zij ook actief als trainer voor inhouse-trainingen bij opdrachtgevers op het gebied van privacy. In haar functie als Talent Manager begeleidt Esmée een team juristen. Zij begeleidt dit team met veel plezier.

Esmée heeft de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Daarvoor volgde zij het excellentieprogramma aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft zij daar haar bachelor afgerond. Voor ICTRecht was Esmée werkzaam bij een advocatenkantoor waar zij ervaring heeft opgedaan in het contractenrecht en te maken heeft gehad met diverse privacy-gerelateerde vraagstukken.

Contact
Esmee Kuyt