Esmée Baljet-Kuyt

Team Manager

Esmée Kuyt is werkzaam als Team Manager bij ICTRecht Detachering.  Naast het uitvoeren van haar managersfunctie geeft zij organisaties praktisch juridisch advies op het gebied van privacy. Esmée heeft ervaring in diverse sectoren, zoals het onderwijs maar ook commerciële bedrijven.

Esmée heeft de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Daarvoor volgde zij het excellentieprogramma aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft zij daar haar bachelor afgerond. Voor ICTRecht was Esmée werkzaam bij een advocatenkantoor waar zij ervaring heeft opgedaan in het contractenrecht en te maken heeft gehad met diverse privacy-gerelateerde vraagstukken.

Bij ICTRecht is Esmée trainer en geeft zij diverse trainingen voor onze Academy. Daarnaast is zij ook actief als trainer voor inhouse-trainingen bij opdrachtgevers op het gebied van privacy. In haar functie als Team Manager begeleidt Esmée een team juristen. Zij begeleidt dit team met veel plezier.

Contact
Esmee Kuyt

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie advies - Oker RGB