Fleur Biegstraaten

Legal Counsel

Fleur is Legal Counsel bij ICTRecht. In deze functie adviseert zij bedrijven over de juridische aspecten van IT en privacy. Dit doet zij voor verschillende opdrachtgevers vanuit ons detacheringsteam. Daarnaast helpt Fleur bedrijven met het werven en selecteren van een inhouse privacy officer, Functionaris Gegevensbescherming, IT-jurist en security officer. Fleur is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).

Fleur is bij verschillende commerciële bedrijven, overheidsorganen en non-profitorganisaties gedetacheerd (geweest) als juridisch adviseur, Privacy Officer en Functionaris Gegevensbescherming. Zo helpt zij bij het onderhandelen van IT-contracten en verwerkersovereenkomsten, geeft zij advies over de privacywetgeving en helpt bij een goede uitvoering hiervan.

Contact
Fleur Biegstraaten

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

FG_02.2