Fleur Biegstraaten

Manager Werving & Selectie

Fleur helpt bedrijven met het werven en selecteren van een inhouse privacy officer, Functionaris Gegevensbescherming, IT-jurist en security officer.

Daarnaast adviseert Fleurbedrijven over de juridische aspecten van IT en privacy. Dit doet zij voor verschillende opdrachtgevers vanuit ons detacheringsteam. Fleur is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).

Fleur is bij verschillende commerciële bedrijven, overheidsorganen en non-profitorganisaties gedetacheerd (geweest) als juridisch adviseur, Privacy Officer en Functionaris Gegevensbescherming. Zo helpt zij bij het onderhandelen van IT-contracten en verwerkersovereenkomsten, geeft zij advies over de privacywetgeving en helpt bij een goede uitvoering hiervan.

Contact
Fleur Biegstraaten

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

FG_02.2