Guido Grevink

Program Manager Legal

Guido is een bevlogen jurist met een brede interesse in de raakvlakken tussen recht en technologie. Als Program Manager Legal bij ICTRecht is hij verantwoordelijk voor de dienstverlening aan zakelijke cliënten, waaronder advocatenkantoren en notarissen. Hij combineert zijn juridische kennis met een pragmatische instelling en een scherp oog voor innovatie. Hierdoor zorgt hij ervoor dat de dienstverlening van ICTRecht efficiënt, effectief en klantgericht is.

Naast zijn rol Program Manager Legal adviseert Guido diverse bedrijven op het gebied van privacy, platformaansprakelijkheid, AI en (ICT-)contracten. Hij heeft ruime ervaring in de private sector, met name in de IT-sector, de creatieve industrie en de e-commerce sector. Hij is daarnaast gespecialiseerd in juridische vraagstukken rondom digital advertising en heeft een diepgaand begrip van de complexe digitale wereld. 

Guido kenmerkt zich door zijn heldere communicatie, zijn proactieve werkwijze en zijn oplossingsgerichte instelling. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en is altijd op zoek naar creatieve manieren om de juridische uitdagingen van zijn klanten op te lossen.

Contact
Guido Grevink