Zorg & ICT

Binnen de zorg wordt op grote schaal geïnnoveerd en gedigitaliseerd. Omdat het belang en de risico’s van de verschillende innovaties groot zijn, is er behoorlijk wat relevante wet- en regelgeving. ICTRecht ondersteunt u bij het vertalen van de wet- en regelgeving naar uw praktijk. Onze zorg & ICT-juristen, security consultants en privacy-experts staan voor u klaar!

Vraag informatie aan Onze diensten

ICTRecht helpt bij ICT-vraagstukken binnen de zorg

ICTRecht biedt een gespecialiseerd team van juridisch en security adviseurs dat zich fulltime bezig houdt met ICT-vraagstukken binnen de zorgbranche. Wij kunnen zorginstellingen en ICT-leveranciers onder andere ondersteunen in:

  • Het leveren van advies over hoe u kunt voldoen aan wet- en regelgeving, normen en best practices zoals NEN 7510.
  • Het opstellen of beoordelen van documenten.
  • Het doen van onderhandelingen (al dan niet op de achtergrond).
  • Het leveren van continue ondersteuning op afstand of locatie (detachering).
  • Het uitvoeren van controles, evaluaties en audits om compliance inzichtelijk te maken en aan te tonen.

Advies goud@2x

Thema's

De thema's waarvoor u bij ons terecht kunt voor helder advies of concrete ondersteuning:

Vraag informatie aan

Heeft u ICTRecht ontmoet op de vakbeurs Zorg & ICT?

Op 2, 3 en 4 november stonden wij op de vakbeurs Zorg & ICT, in Jaarbeurs Utrecht. Drie fantastische dagen waarin we veel nieuwe contacten hebben opgedaan. Heeft u ons daar gesproken en/of bent u benieuwd wat wij voor de zorgsector kunnen betekenen? Lees meer op deze pagina.   
Dag-1-zorg-ict

Voor wie werkt ICTRecht?

Waarom kiezen voor ICTRecht?

docs

Vakkundig: ICTRecht is dé specialist op het gebied van Legal, Security en Tech. Door onze jarenlange ervaring (meer dan 15 jaar) weten we wat er echt speelt in uw praktijk. 

keten

Veelzijdig: een gespecialiseerd team van zorg & ICT juristen, security consultants en privacy-experts ondersteunen u bij vraagstukken rondom digitalisering in de zorg.

controle

Praktisch: geen ingewikkelde en wollige consultancy-adviezen, maar duidelijke oplossingen waarmee u direct en praktisch aan de slag kunt.

Zorg & ICT trainingen

Wilt u zelf meer kennis in huis halen? ICTRecht Academy biedt diverse praktische trainingen op het gebied van zorg & ICT. Onze trainingen worden gegeven door ervaren trainers en specialisten uit de praktijk.
 
Direct uw kennis over zorg & ICT vergroten? Met onze (gratis) zorg & ICT webinars bent u snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of word lid van onze ‘ICT-recht en zorg’ community op LinkedIn, waarin zorgprofessionals kennis en ervaringen delen.
 

Bekijk alle zorg & ICT trainingen

Meer informatie ontvangen?

Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: 020 663 1941. Een bericht achterlaten via het formulier kan ook: een van onze adviseurs neemt dan contact met u op.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter