Jelmer Kuipers

Legal Counsel

Jelmer Kuipers werkt als Legal Counsel bij ICTRecht. Hier houdt hij zich bezig met verschillende vraagstukken op het snijvlak van recht en ICT. Deze verschillende vraagstukken focussen zich op e-commerce en privacy. Jelmer is een nuchtere Fries die graag advies in een begrijpelijke, duidelijke en hapklare manier geeft.
 
Jelmer heeft een bachelor IT-recht, een master IT-recht en een master Arbeidsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studie stage gelopen bij de Legal afdeling van Albert Heijn en is Jelmer Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).
 
Naast het werken leest Jelmer graag thrillers, blijft hij up-to-date op het gebied van ruimtevaart, gaat hij graag bij zijn beppe langs en ligt hij in zijn vrije tijd het liefst op de bank Netflix te kijken.


 

Contact
Jelmer Kuipers

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie advies - Oker RGB