Melanie van Leeuwen

Compliance consultant

Momenteel vervult Melanie de functie als ‘Compliance Consultant’ binnen het Securityteam van ICTRecht. Hierdoor kan zij ingezet worden op opdrachten, zoals een interne audit, implementatietraject e.d. consultancy werkzaamheden bij externe klanten.
 
Voordat Melanie begon bij ICTRecht heeft ze eerst vijf jaar gewerkt bij de Parnassia Groep. Daarvoor heeft zij nog vier jaar in de Verenigde Staten gewoond waar zij eerst Rechten heeft gestudeerd en daarna nog gewerkt heeft als openbaar aanklager bij de familierechtbank in Kansas City Missouri.
 
Melanie is breed inzetbaar maar focust zich vooral op het sociaal domein. Wanneer ze niet aan het werk is voor ICTRecht is zij op de dansvloer te vinden waar ze stijldanslessen geeft of zit ze met haar neus in de boeken over Amerikaanse geschieden of een goede thriller of fantasy. Eigenschappen die haar beschrijven zijn ambiteus, leergierig en integer.

 


 

Contact

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie advies - Oker RGB