Noa van Gils

Legal Consultant

Noa van Gils werkt als Legal Consultant bij ICTRecht Noord-Nederland. Binnen deze functie houdt hij zich bezig met kwesties rondom e-commerce en privacyvraagstukken. Noa is een Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E).

Noa heeft de Master IT-Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd. Aan diezelfde universiteit volgde hij daaraan voorafgaand de Bachelor Rechtsgeleerdheid. Tijdens deze studie ontwikkelde hij interesse voor privacy, e-commerce, intellectuele eigendom en blockchain-toepassingen.  

Zo enthousiast als hij op professioneel gebied van IT-recht wordt, zo enthousiast wordt Noa in zijn vrije tijd van sport. Hij voetbalt al ruim 15 jaar op het veld, maar verruilt het gras ook wel eens voor de zaal. Daarnaast fitnesst hij regelmatig en is hij sinds kort ook op de padelbaan te vinden. Eigenlijk is alles leuk om te doen, zo lang er maar gezweet wordt!

Contact
Noa van Gils

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_01.2