Sten Demon

Manager ICTRecht Detachering

Sten Demon is werkzaam als manager bij ICTRecht Detachering. In zijn rol als manager is Sten onder andere het eerste aanspreekpunt voor verschillende opdrachtgevers en begeleidt hij collega’s die op locatie gedetacheerd zijn. Naast het managen van opdrachten is Sten ook inhouse jurist bij een aantal opdrachtgevers en adviseert hij over complexe juridische vraagstukken op het gebied van IT & privacy. De kennis die Sten heeft opgedaan in de praktijk deelt hij graag met zijn collega’s. Bijvoorbeeld door het geven van trainingen en het begeleiden van startende juristen.

Naast detachering houdt Sten zich bezig met Legal Tech Consultancy. In dit kader adviseert hij organisaties over technologieën en innovatieve oplossingen die ingezet kunnen worden om juridisch werk efficiënter te verrichten.

Contact
Sten Demon

Over ICTRecht Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk - of voor een langere periode - organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. ICTRecht Detachering vult organisaties aan met deskundige juristen die praktisch advies geven. Zo heeft u altijd de juiste kennis bínnen uw organisatie.

Leer ons kennen

Advies goud@2x