Wim Veenstra

Information Security Consultant

Wim Veenstra is werkzaam als Information Security Consultant bij ICTRecht. Wim haalt veel energie uit het zichtbaar toevoegen van waarde aan organisaties door het inrichten van heldere structuren en aanbrengen van duidelijke afspraken.

Voordat Wim bij ICTRecht begon, heeft hij ruim een decennium ervaring opgedaan bij een grote managed hosting- en workspace provider in Nederland. Hij was daar als Teamlead Compliance verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en beheren van het managementsysteem van de organisatie conform de ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 normeringen. Daarnaast heeft hij ook ervaring met het opzetten, implementeren en beheren van een control-framework ten behoeve van jaarlijkse ISAE 3402 rapportages. Tevens heeft hij onder andere jarenlange ervaring als (interim) HR-manager en Programmamanager opgedaan. Verder heeft hij de volgende cursussen met bijbehorende examens succesvol afgerond: ISO 27001 Senior Lead Implementer, ISO 27001 Lead auditor, ISO 13485 Lead auditor en CISM.

Contact
Wim Veenstra

Gespecialiseerd in

Over ICTRecht Security

Informatie en IT zijn onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Het is dan ook van groot belang dat deze informatie en systemen binnen uw organisatie adequaat worden beveiligd. Maar waar te beginnen? En wanneer is uw security ‘adequaat’? Wij bieden organisaties op maat gemaakte security-oplossingen. Zo helpen wij uw organisatie veilig te houden.

Leer ons kennen

ICTRECHT Illustratie handen schudden - Petrol RGB