Opleiding ICT-jurist op twee niveaus

Vrijwel elk rechtsgebied krijgt tegenwoordig te maken met vraagstukken rondom het ICT-recht. Wilt u praktische kennis en skills verwerven op het gebied van ICT, technologie en internet? Volg dan onze opleiding tot ICT-jurist. Of word een expert in uw vakgebied met onze verdiepende opleiding. Beide opleidingen duren één jaar.

Neem contact op Waarom kiezen voor ons?

Kies uit twee niveaus:

ICTRecht Academy biedt de opleiding tot ICT-jurist aan op twee niveaus.
Een trainingspakket op maat is mogelijk & trainingen zijn ook los afneembaar.

1. ICT-jurist
Behaal een basisniveau aan juridische en technische kennis en skills, en word een jurist die binnen een team zelfstandig een klant kan adviseren. Lees meer.. 
 

Download brochure april 2021 Ontvang een seintje

Start: april 2022

Locatie: Amsterdam of online (via livestream dan wel video-opname)
Prijs: € 5.750 excl. btw

PO

 

2. ICT-jurist: de verdieping
Heeft u al ervaring met het ICT-recht en wilt u zich verder verdiepen? Kies uit zes profielen en verdiep u enkel in de onderwerpen waar uw interesse naar uitgaat.  Lees meer..
 

Download brochure april 2021 Ontvang een seintje

Start: de nieuwe startdatum volgt binnenkort
Locatie: Amsterdam of online (via livestream dan wel video-opname)
Prijs: vanaf € 3.495 excl. btw

PO-IAPP

 
 

˝De opleiding wordt gegeven door deskundige docenten, die hun kennis van de praktijk combineren met nodige skills om de informatie aan de cursisten over te dragen. Het contact met andere juristen vind ik waardevol. Ik kan deze opleiding zeker aanbevelen in mijn netwerk.˝

- Jan-Kees Karels - Jurist bij Wolleswinkel Advocaten - over opleiding ICT-jurist 2019/2020

Waarom kiezen voor deze opleiding?

Privacy
Bij ons staat de praktijk voorop

Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals het klassikaal behandelen van casussen.

Document2
Volop aandacht voor kernkwaliteiten

Ontwikkel de kernkwaliteiten die de functie van ICT-jurist vereist. Denk aan omgaan met allerhande ICT-contracten, privacy en persoonsgegevens en technische aspecten.

Document2
Geaccrediteerd opleidingsinstituut

Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Dat geeft ons de bevoegdheid om opleidingspunten (PO) toe te kennen. Ook zijn wij IAPP-erkend.

Team
Trainers uit het werkveld

Trainingen gegeven door specialisten uit het werkveld. Veel trainers hebben zelf werkervaring als ICT-jurist.

Computer
Toegang tot videoregistraties

Lukt het u een keer niet om op locatie bij een training aanwezig te zijn? Trainingen worden opgenomen en zijn desgewenst ook als webinar te volgen in eigen tijd.

Over ICTRecht Academy

ICTRecht Academy verzorgt juridische trainingen, webinars en opleidingen. Via ICTRecht Academy doe je praktische kennis op over onder andere: privacy, contracteren, security en legal tech. Wij zijn door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling.

Binnen onze opleidingsinstelling organiseren we een scala aan juridische (inhouse) trainingen, opleidingen en webinars. Ons aanbod omvat trainingen met een praktische insteek over onder meer: privacywetgeving, contracteren, security en gezondheidsrecht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. 

Lees meer

Informatie aanvragen of gebeld worden? 

Wilt u informatie aanvragen, gebeld worden of de opleidingsbrochures ontvangen? Via het formulier hiernaast kunt u uw gegevens bij ons achterlaten. Wij streven ernaar om u binnen één of twee werkdagen van een reactie te voorzien.

Laat uw gegevens achter