Studentenregeling

Ben jij rechtenstudent en wil je extra kennis opdoen? Maak dan gebruik van de studententrainingsregeling en volg onze trainingen en webinars met kortingen die kunnen oplopen tot wel 80%!

Schrijf je nu in

Volg een training of (live) webinar met korting

Door gebruik te maken van de onze studententrainingregeling kun je trainingen en (live) webinars volgen met hoge kortingen! Aan het eind van de training of (live) webinar ontvang je een officieel certificaat van deelname, wat natuurlijk een ware eyecatcher is op je CV.

Als je je inschrijft voor onze speciale studentennieuwsbrief, ontvang je van ons speciale kortingscodes. Wanneer je een kortingscode invult bij het inschrijven, ontvang je kortingen die oplopen tot wel 80%. Ook delen we allerlei andere aanbiedingen in de nieuwsbrief en houden we je op de hoogte van onze vacatures en evenementen. 

ICTRECHT Illustratie handen schudden - Paars RGB

Voorwaarden

We hanteren een paar simpele voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de studentenregeling:

  • Je bent rechtenstudent (WO/HBO) en je kunt dit bewijzen.
  • Deelnemers die de reguliere prijs betalen, hebben voorrang.
  • Je ontvangt een certificaat van deelname maar géén verklaring dat PO-punten zijn toegekend.
  • Je kunt alleen aan de training of live webinar meedoen als het maximum aantal deelnemers niet wordt bereikt (hiervan wordt je een week van tevoren op de hoogte gesteld, indien dit het geval is krijg je je geld terug).

Schrijf je in en profiteer van onze speciale kortingsacties! 

Schrijf je in voor de maandelijkse e-mail nieuwsbrief met updates over studentenkortingen & berichten over trainingen, opleidingen, webinars en vacatures van ICTRecht.