AVG-thema's nader bekeken

In de training gaan onze privacy experts onder meer in op binding corporate rules, de verwerkersovereenkomst, registers en de Functionaris Gegevensbescherming (FG). Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met een praktijkcasus.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 575 exclusief btw
Datum:
15 november 2022
Duur:
Hele dag
Tijd:
09:00 uur – 17:00 uur
Informatie:

Privacywetgeving kent open normen en grijze gebieden. U dient (als niet-jurist) deze te kunnen identificeren en op een deskundige en begrijpelijke wijze naar de praktijk te kunnen vertalen.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Vaststellen wanneer iemand verwerkingsverantwoordelijke of verwerker is 
  • Bepalingen uit een verwerkersovereenkomst opstellen en toetsen
  • Beoordelen of en hoe een DPIA uitgevoerd moet worden
  • Beoordelen of een incident kwalificeert als datalek
  • Adviseren over de afhandeling van een datalek
  • Aangeven met wat voor aspecten rekening moet worden gehouden bij export van gegevens buiten de EER
  • Uitleggen hoe de handhaving en toezicht op de AVG in Nederland is geregeld 

Doelgroep:
Iedere (niet-juridische) professional die binnen zijn/haar werkzaamheden te maken heeft met privacy en persoonsgegevens en meer wil weten over de privacywetgeving (AVG). 

Keurmerken:
Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainers

Beryl Hetharia

Beryl Hetharia

Business Manager

Beryl Hetharia is Business Manager bij ICTRecht. Zij is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten binnen ICTRecht. Vanuit haar rol heeft Beryl contact met organisaties uit verschillende...

Meer over Beryl
Laura Monhemius

Laura Monhemius

Legal Consultant

Bij ICTRecht maakt Laura Monhemius als Legal Consultant onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en...

Meer over Laura

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 10% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA10 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Pakketdeal AVG trainingen

De trainingen 'AVG op hoofdlijnen' én 'AVG-thema's nader bekeken' volgen? De kosten bedragen dan slechts € 999 exclusief btw! Maak gebruik van deze combinatiekorting door de code PAKKETDEALAVG in te voeren tijdens het inschrijven.

Gratis handboek AVG Compliance in de praktijk

U ontvangt het handboek AVG Compliance in de praktijk (t.w.v. € 46,50) gratis wanneer u deelneemt aan de basis- en verdiepingstraining over de AVG. Volgt u één training, dan kunt u het boek bijbestellen voor gereduceerd tarief van €25 incl. btw.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.