Big data, Artificial Intelligence en machine learning

Wilt u weten wat de belangrijkste ontwikkelingen rondom big data zijn en AI zijn en wat dat betekent voor de praktijk? Leer in deze training onder meer de technische werking van AI op hoofdlijnen te schetsen en relevante vaktermen te plaatsen. Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met een praktijkcasus.

Vraag informatie aan Bekijk onze kortingsacties

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 445 exclusief btw
Datum:
14 februari 2023
Duur:
Dagdeel
Tijd:
12:30 uur – 17:15 uur
Informatie:

Artificial Intelligence (AI) oftewel kunstmatige intelligentie staat sterk in de belangstelling. Door analyse van grote hoeveelheden data met statistische modellen is software in staat om uitspraken of adviezen te doen die voorheen aan mensen voorbehouden waren. De wijze waarop dit gebeurt, is echter wezenlijk anders dan hoe mensen dit doen. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie en big data en wat betekent dat voor de praktijk? 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De technische werking van AI op hoofdlijnen schetsen en relevante vaktermen plaatsen 
  • Verschillen duiden tussen klassieke en AI-gedreven besluitvorming
  • Over de gevolgen daarvan adviseren in een praktijkcasus 

Doelgroep:
Professionals op hbo/wo niveau die regelmatig met juridische kwesties te maken krijgen, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-)juristen.

Trainer

Arnoud Engelfriet

Arnoud Engelfriet

Algemeen directeur / Opleidingsdirecteur

Arnoud Engelfriet is algemeen directeur en opleidingsdirecteur bij ICTRecht. In 2008 maakte Arnoud de overstap naar ICTRecht. Hij is gespecialiseerd in internetrecht waar hij zich al sinds 1993 mee...

Meer over Arnoud

Onze kortingsacties

Maak gebruik van onze speciale kortingsacties:

Collega-korting

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar met andere kortingen.

ZZP'er en btw-vrijgestelde organisatie-korting

Volgt u de training privé, als ZZP'er of via een btw-vrijgestelde organisatie? In dat geval komt u in aanmerking voor een korting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Opleiding ICT-jurist
business professional

Deze training vormt een onderdeel van de opleiding ICT-jurist business professional en is ook los afneembaar.

Wilt u zich specialiseren tot ICT-jurist? Volg dan onze volledige opleiding. Daarmee doet u in één jaar juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied.

Een op maat gemaakt pakket van losse trainingen is ook mogelijk.

Lees meer over de opleiding ICT-jurist
FG_10.2

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.