Privacy en persoonsgegevens: de basis

De insteek van deze training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Training in het kort

Locatie:
Utrecht
Kosten:
€ 649 exclusief btw
Datum:
9 maart 2021
Duur:
Hele dag
Tijd:
9:00 uur - 17:00 uur
Informatie:

Wanneer is de AVG van toepassing, wat is een persoonsgegeven en waar moet u rekening mee houden op privacygebied? In deze dagtraining wordt de AVG op hoofdlijnen uitgewerkt om zo het kader voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens te kunnen realiseren.

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Toetsen wanneer gegevens persoonsgegevens zijn
  • De basisbeginselen van omgang met persoonsgegevens benoemen
  • De vereisten voor de verschillende grondslagen voor verwerking toetsen
  • Kernbegrippen rondom technische en organisatorische beveiliging, DPIA’s en privacy by design and default toepassen

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar.

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Beryl Hetharia

Beryl Hetharia

Juridisch adviseur

Beryl Hetharia maakt als juridisch adviseur onderdeel uit van ons privacyteam. Zij houdt zich bezig met alle juridische aspecten rondom privacy. Beryl adviseert zowel profit als non-profit...

Meer over Beryl

Handboek AVG

U ontvangt het handboek de AVG en Uitvoeringswet AVG Artikelsgewijs commentaar (t.w.v. €88) gratis wanneer u deelneemt aan de basis- en verdiepingstraining privacywetgeving.

Volgt u één van de twee trainingen, dan kunt u het handboek bijbestellen voor gereduceerd tarief van €50,- inclusief btw (exclusief verzendkosten mocht u het eerder willen ontvangen).

Handboek-AVG-editie-2019-20

Pakketdeal 12 PO & 16 PO

Deze training in combinatie met de verdiepingstraining privacywetgeving volgen? De kosten bedragen dan slechts €1165,- exclusief btw. Maak gebruik van deze korting door de code PAKKETDEAL12 in te voeren tijdens het inschrijven.

Klik voor info over de verdiepingstraining 

Of in combinatie met de verdiepingstraining privacywetgeving en de masterclass verwerkersovereenkomst voor slechts €1442,- exclusief btw. Maak gebruik van deze korting door de code PAKKETDEAL16 in te voeren tijdens het inschrijven.

Klik voor info over de masterclass

Lowres ICT Recht werksituatieLDF_6537

"Heldere, duidelijke en zeer professionele training. Vooral deskundigheid en presentatie van beide trainers waren het zeker waard. Daarnaast fijne interactie met aanwezigen. Al met al een dikke voldoende."

- Mira Ramlal - CAK
logo-footer

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.