Privacy en persoonsgegevens: de basis voor niet-juristen

Heeft u in uw werk (als niet-jurist) te maken met persoonsgegevens en wilt u meer over de privacywetgeving (AVG) weten? Of heeft u in uw werk (nog) niet te maken met persoonsgegevens, maar heeft u hier wel interesse in? Volg dan deze praktijkgerichte training waarin de AVG uitgebreid aan bod komt en u praktische handvatten krijgt aangereikt. Voorkennis over privacy is niet nodig.

Training in het kort

Locatie:
Online
Kosten:
€ 549 exclusief btw
Datum:
20 april 2021
Duur:
Hele dag
Tijd:
9:00 uur - 17:00 uur
Informatie:

Wanneer is de AVG van toepassing, wat is een persoonsgegeven en waar moet u rekening mee houden op privacygebied? In deze training wordt de AVG op hoofdlijnen uitgewerkt om zo het kader voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens te kunnen realiseren.

Tijdens deze training worden één uur durende interactieve live webinars afgewisseld met het in groepjes werken aan casussen. Op die manier leert u, samen met uw mede-deelnemers, de theorie meteen in de praktijk toe te passen. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Toetsen wanneer gegevens persoonsgegevens zijn
  • De basisbeginselen van omgang met persoonsgegevens benoemen
  • De vereisten voor de verschillende grondslagen voor verwerking toetsen
  • Kernbegrippen rondom technische en organisatorische beveiliging, DPIA’s en privacy by design and default toepassen

Deze eerste editie bieden we u graag aan voor een speciaal tarief van € 549 i.p.v. € 649 exclusief btw.

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar.

Doelgroep:
Iedere (niet-juridische) professional die binnen zijn/haar werkzaamheden te maken heeft met privacy en persoonsgegevens en meer wil weten over de privacywetgeving (AVG). 

Keurmerken:

Trainer

Jay Remmelzwaal

Jay Remmelzwaal

Juridisch adviseur

Jay Remmelzwaal werkt als juridisch adviseur binnen ons privacyteam. Hij is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en houdt zich onder meer bezig met de juridische aspecten rondom...

Meer over Jay
Jorden Bailey

Jorden Bailey

Juridisch adviseur

Jorden Bailey werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E). Binnen ICTRecht maakt Jorden onderdeel uit van het privacyteam. Hij is...

Meer over Jorden

Handboek AVG

U kunt bij deelname het handboek de AVG en Uitvoeringswet AVG Artikelsgewijs commentaar (t.w.v. €86,50) tegen gereduceerd tarief bijbestellen voor € 50,- inclusief btw (exclusief verzendkosten mocht u het eerder willen ontvangen).

Handboek-AVG-editie-2019-20

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.