Privacy en persoonsgegevens: de verdieping

De insteek van deze training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Training in het kort

Locatie:
Online
Kosten:
€ 649 exclusief btw
Datum:
1 december 2020
Duur:
Hele dag
Tijd:
9:00 uur - 17:00 uur
Informatie:

Privacywetgeving kent open normen en grijze gebieden. Als jurist moet u deze kunnen identificeren en op een deskundige en begrijpelijke wijze naar de praktijk kunnen vertalen. Hierbij is diepgravende kennis over de relevante technologie van groot belang. Tijdens de training leert u onder meer over binding corporate rules, de verwerkersovereenkomst, registers en de Functionaris Gegevensbescherming (FG).

Na het volgen van deze training kunt u:

  • Het gerechtvaardigd belang en doelbinding in de praktijk toepassen
  • Vaststellen wanneer iemand verwerkingsverantwoordelijke of verwerker is
  • Een verwerkersovereenkomst opstellen en toetsen
  • Een DPIA uitvoeren op een praktijkcasus

Wilt u samen met een collega deelnemen aan de training? Dan ontvangt zowel u als uw collega 20% korting op de trainingskosten. Maak gebruik van deze korting door de code COLLEGA20 in te voeren tijdens het inschrijven. Deze korting is niet stapelbaar.

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainers

Dimmen Smolders

Dimmen Smolders

Juridisch adviseur

Dimmen Smolders werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht. Hij maakt onderdeel uit van het privacyteam en adviseert opdrachtgevers over alle aspecten van privacy. Dimmen is Certified Information...

Meer over Dimmen
Laura Monhemius

Laura Monhemius

Juridisch adviseur

Bij ICTRecht maakt Laura Monhemius als juridisch adviseur onderdeel uit van het privacyteam. Binnen deze functie houdt zij zich bezig met het beantwoorden van uiteenlopende privacy- en...

Meer over Laura

Handboek AVG

U ontvangt het handboek de AVG en Uitvoeringswet AVG Artikelsgewijs commentaar (t.w.v. €88) gratis wanneer u deelneemt aan de basis- en verdiepingstraining privacywetgeving.

Volgt u één van de twee trainingen, dan kunt u het handboek bijbestellen voor gereduceerd tarief van €50,- inclusief btw (exclusief verzendkosten mocht u het eerder willen ontvangen).

Handboek-AVG-editie-2019-20

Pakketdeal 12 PO & 16 PO

Deze training in combinatie met de basistraining privacywetgeving volgen? De kosten bedragen dan slechts €1165,- exclusief btw. Maak gebruik van deze korting door de code PAKKETDEAL12 in te voeren tijdens het inschrijven.

Klik voor info over de basistraining 

Of in combinatie met de basistraining privacywetgeving en de masterclass verwerkersovereenkomst voor slechts €1442,- exclusief btw. Maak gebruik van deze korting door de code PAKKETDEAL16 in te voeren tijdens het inschrijven.

Klik voor info over de masterclass

Lowres ICT Recht werksituatieLDF_6537

"Hele goede training – strak, toch diep, praktisch, gewoon goed!"

- Boyan Kirchev - Blizzard
logo-footer

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.