Update Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De insteek van deze training is interactief en praktijkgericht. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Door het interactieve karakter van de training is er ruimte voor al uw vragen en twijfels.

Training in het kort

Locatie:
Amsterdam
Kosten:
€ 399 exclusief btw
Datum:
17 november 2020
Duur:
4 uur
Tijd:
12:30 uur - 17:15 uur
Informatie:

Wij praten u in een middag bij over de belangrijkste recente ontwikkelingen op het gebied van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Er worden praktijkvoorbeelden behandeld, onder meer over datalekken en boetes. 

Na het volgen van deze training kunt u:

  • De actuele stand van zaken rond de AVG duiden
  • Benoemen wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn sinds 25 mei 2018
  • Zich een beeld vormen van de focus 2020-2023 van de Autoriteit Persoonsgegevens

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:

Trainer

Jorden Bailey

Jorden Bailey

Juridisch adviseur

Jorden Bailey werkt als juridisch adviseur bij ICTRecht en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E). Binnen ICTRecht maakt Jorden onderdeel uit van het privacyteam. Hij is...

Meer over Jorden

Handboek AVG

U kunt bij deelname het handboek de AVG en Uitvoeringswet AVG Artikelsgewijs commentaar (t.w.v. €86,50) tegen gereduceerd tarief bijbestellen voor € 50,- inclusief btw (exclusief verzendkosten mocht u het eerder willen ontvangen).

Handboek-AVG-editie-2019-20

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.