ICT & arbeidsrecht: concurrentiebeding

Dit webinar is laagdrempelig en toegankelijk. We spreken vanuit cases waarin wij dagelijks adviseren. Ook wordt de meest recente en relevante jurisprudentie behandeld. Je kunt de webinar direct na betaling bekijken. 

Webinar in het kort

Kosten:
€ 99 exclusief btw
Duur:
1 uur
Informatie:

Het concurrentiebeding in de arbeidsovereenkomst is een veelbesproken onderwerp. Werkgevers dienen de beschrijving van dit beding in de arbeidsovereenkomst zeer serieus te nemen, om te waarborgen dat het beding zijn werking heeft in de praktijk. Er gelden immers strenge regels voor zo’n beding in de arbeidsovereenkomst, daar het de werknemer beperkt in haar mogelijkheden om een nieuwe baan te vinden. Wil je weten wat een concurrentiebeding precies is, hoe deze rechtsgeldig kan worden overeengekomen en kan worden vernietigd? Je leert het in deze webinar.

Doelgroep:
Wo-juristen en advocaten

Keurmerken:
Helaas heeft u geen toegang tot deze functie omdat u de marketing cookies niet heeft geaccepteerd. Pas hier uw cookie-instellingen aan om deze training in te kopen. U kunt ook mailen naar academy@ictrecht.nl om de training te boeken.

Trainer

Jay Remmelzwaal

Jay Remmelzwaal

Legal Counsel

Jay Remmelzwaal werkt als Legal Counsel bij ICTRecht. Hij is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) en houdt zich onder meer bezig met de juridische aspecten rondom privacy en...

Meer over Jay

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kun je informatie aanvragen of aangeven dat je gebeld wilt worden door ICTRecht Academy.