Home / Nieuws & Blogs / Genereer nu zelf uw geheimhoudingsverklaring (NDA) met NDAgenerator.nl

Genereer nu zelf uw geheimhoudingsverklaring (NDA) met NDAgenerator.nl

| 23 november 2011

Een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) stelt u in staat om in vertrouwen met een andere partij samen te werken. NDA's worden bijvoorbeeld gebruikt in het onderhandeltraject voor een aan- of verkoop. Ook is het gebruikelijk om een concept, technologie of software pas na ondertekening van een NDA te onthullen zodat de wederpartij deze niet vrijelijk kan gebruiken.

Veel mensen gebruiken als ze een NDA nodig hebben, een document dat ze zo van internet plukken omdat het er wel min of meer geschikt uitziet. Vaak gebeurt dit vanwege de vermeende hoge kosten van een jurist. Maar of zo'n gevonden document precies uw situatie afdekt, is natuurlijk maar de vraag.

ICTRecht heeft sinds kort een NDA generator actief waarmee u zelf in ongeveer 15 minuten een passend geheimhoudingscontract samenstelt. U doorloopt acht schermen met vragen en ontvangt dan een overzicht met uw wensen en eisen. Voor slechts 99 euro (ex BTW) kunt u dan het document downloaden in RTF formaat, zodat u het in Word, Libreoffice of andere tekstverwerker kunt aanvullen naar uw wens.

Het eindresultaat kunt u desgewenst automatisch voorleggen aan ICTRecht voor maatwerkaanpassingen (waarvoor u dan een aparte offerte ontvangt.)

Genereer nu uw geheimhoudingsverklaring!