Home / Nieuws & Blogs / ICTRecht in de praktijk: het tijdschrift van ICTRecht

ICTRecht in de praktijk: het tijdschrift van ICTRecht

15 januari 2014

Vorig jaar zijn we ermee gestart: de voorbereidingen voor ons tijdschrift. Het begon met een cursus InDesign voor mij, en al snel volgden de eerste conceptartikelen en brainstormsessies over beeldmateriaal.

ICTRecht in de praktijk - 01 - januari 2014 coverDaarna kwam het schuiven met teksten, met de volgorde van artikelen, schoonheidsfoutjes oplossen en drukproeven in verschillende soorten papier opvragen; het was een hele klus. Op het laatste moment nog wat artikelen actualiseren en de grootste fout - die gelukkig niemand anders dan ik gezien heeft - op de cover verbeteren.

Nu is het eerste nummer af en digitaal gratis te lezen door op de cover te klikken. ICTRecht in de praktijk luidt de titel, omdat we het ICT-recht in ons tijdschrift vertalen naar de praktijk. Tal van onderwerpen passeren de revue: een handige checklist, een column, een stuk over een van onze klanten, heldere artikelen over actuele onderwerpen, een overzicht van onze trainingen en meer.

Wilt u een abonnement afsluiten? Voor slechts 135 euro per jaar ontvangt u het tijdschrift elk kwartaal in uw brievenbus.