Home / Nieuws & Blogs / ICTRecht verzorgt certificering Thuiswinkel-leden

ICTRecht verzorgt certificering Thuiswinkel-leden

| 12 januari 2009

Juridisch adviesbureau ICTRecht zal vanaf 1 februari alle bestaande en aspirant-leden van Thuiswinkel.org certificeren. Thuiswinkel.org is de brancheorganisatie voor webwinkels en andere verkopers op afstand, met meer dan 900 leden. De certificering garandeert consumenten dat de leden zich volledig aan de gedragsregels van het bekende Thuiswinkel Waarborg keurmerk houden. ICTRecht certificeert webwinkels al sinds 2004 en is één van de bekendste specialisten op dit gebied.

ICTRecht is erg blij met de keuze van Thuiswinkel.org. Oprichter en directeur Steven Ras: "De certificering van webwinkels is al sinds de oprichting in 2004 één van de speerpunten van ICTRecht. Ik ben erg blij dat wij nu onze gespecialiseerde kennis op dit gebied beschikbaar kunnen stellen aan de leden van Thuiswinkel.org". De keuze voor ICTRecht biedt leden nog een ander voordeel: mede dankzij de altijd gunstige prijsstelling van ICTRecht was Thuiswinkel.org in staat de kosten voor certificering met vijftien procent tot een kwart te reduceren.

Thuiswinkel.org is de branchevereniging van ondernemers die producten en diensten via internet, catalogi en/of de post verkopen aan consumenten. Met haar Thuiswinkel Waarborg keurmerk geven leden aan dat ze de zogenoemde Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg onderschrijven. Deze gedragsregels verzekeren de consument een goede afhandeling van hun koop via internet, catalogus, post en andere verkoopkanalen op afstand. Zo gelden bij leden een uitgebreider recht van retour en kunnen consumenten hun geschillen door een onafhankelijke geschillencommissie laten beslechten.