Home / Nieuws & Blogs / Maak zelf een (ICT-)arbeidsovereenkomst op maat!

Maak zelf een (ICT-)arbeidsovereenkomst op maat!

| 25 juni 2013

Gaat u personeel aannemen? Hoe komt u dan aan een arbeidscontract? Veel ondernemers denken, contract is contract dus ik pak een model en dan ben ik gedekt. Maar zeker in de ICT komt u niet ver met gewoon een modelletje arbeidscontract bepaalde tijd. U wilt een geheimhoudingsbeding, auteursrechtenregeling, concurrentie- en relatie-afspraken maken en zeker weten dat naar uw ICT-reglementen wordt verwezen. Met de generator maakt u zelf een arbeidscontract op maat.

Het is van belang om de relatie tussen werkgever en werknemer goed te regelen. Op deze manier weet elke partij waar hij of zij aan toe is. Daarnaast is het wettelijk verplicht om bijvoorbeeld afspraken over het salaris, de duur van de overeenkomst en aanspraak op vakantie vast te leggen. De overeenkomsten zijn er in alle verschillende soorten en maten: de overeenkomst voor bepaalde en onbepaalde tijd, nulurencontract en de overeenkomst voor de duur van een project. Vanaf nu kunt u de overeenkomst helemaal zelf maken, zonder tussenkomt van een jurist, via onze generator voor arbeidsovereenkomsten.

Met de generator voor arbeidsovereenkomsten op JuriDox kunt u binnen enkele minuten een complete arbeidsovereenkomst aanmaken. Aan de hand van een aantal gemakkelijke vragen zorgt u er voor dat alle afspraken worden opgenomen en dat u aan alle verplichtingen voldoet.

> Maak nu uw arbeidsovereenkomst voor maar € 99,-!