Home / Nieuws & Blogs / Mediation op de ICTVakdag!

Mediation op de ICTVakdag!

| 13 mei 2013

Straks gaat de vijfde ICTVakdag van start! Vandaag zijn alle IT dienstverleners en hun klanten welkom in de Jaarbeurs in Utrecht. Naast de honderd exposanten kan de bezoeker ook gratis lezingen bezoeken en meer vernemen van de mediationdienst voor deelnemers van ICTWaarborg!

Onlangs heeft brancheorganisatie ICTWaarborg voor haar deelnemers een speciaal op de ict-markt gerichte set algemene voorwaarden voor business to business overeenkomsten geïntroduceerd.

Wij schreven deze voorwaarden in opdracht van ICTWaarborg en zorgden ervoor dat deze geschikt zijn voor zakelijke dienstverleners zoals automatiseerders, webontwikkelaars en hostingproviders die diensten aanbieden die variëren van webdesign, hosting tot SaaS en hardware. Uniek daarbij is een regeling voor geschilbeslechting die de gang naar de rechter overbodig maakt.

Deze nieuwe regeling is een specifieke mediationregeling die IT dienstverleners, aangesloten bij ICTWaarborg, toestaat hun zakelijke geschillen op een laagdrempelige manier op te lossen. De mediationoplossing die op maat van deze dienstverleners werd ontworpen, is snel, effectief en gunstig in prijs.

Deze middag pitch ik onze mediationregeling op de ICT Vakdag. Wees erbij!

Het programma van de ICTVakdag en de andere sprekers vind je hier.