Home / Nieuws & Blogs / Meer leren over ICT-contracten? EULA, NDA of licentie leren schrijven?

Meer leren over ICT-contracten? EULA, NDA of licentie leren schrijven?

| 24 augustus 2017

Werkt u met ICT-contracten en wilt u meer leren over hoe deze op te stellen, wat in een contract thuishoort en wat vooral niet? Dan nodigen wij u graag uit voor onze eendaagse trainingen over ICT-contracten in de praktijk. De training is zoals u van ICTRecht gewend bent: praktijkgericht, deskundig en concreet.

handboek-ict-contracten-3d-75pxOp 5 september verzorgt ICTRecht de eendaagse training ICT-contracten: de basis. Van MOU tot EULA en van softwarelicentie tot gebruiksvoorwaarden. Waar moet u op letten en welke tips en tricks kunt u in de praktijk inzetten?

Deelnemers ontvangen gratis het Handboek ICT-contracten als naslagwerk.

Meer de diepte in en met een uitgebreide casus de hele dag oefenen? Dan is de verdiepingsdag op 3 oktober iets voor u. We leren dan hoe een ICT-contract te screenen en uit te onderhandelen. We behandelen softwarelicenties, NDA’s en cloudvoorwaarden. U gaat niet weg tot u al onze praktijktrucs kent!

Voor wie ICT-contracten echt meester wil worden, hebben wij een speciale masterclass opgezet. U ontvangt een rodedraadcasus met vier complexe ICT-contracten ter voorbereiding. Tijdens de masterclass onderhandelt u met uw mede-cursisten om deze contracten te sluiten.

Vanwege grote populariteit van de cursussen zijn wij uitgeweken naar een grotere locatie, WTC - Zuidas Schrijf u nu in, want de inschrijvingen gaan snel!

De basiscursus ICT-contracten is in combinatie met de verdiepingstraining én de masterclass slechts € 1399,- ex. btw. Een besparing van maar liefst € 250,-!

Heeft u geen juridische achtergrond dan kunt u onze cursussen voor algemeen publiek volgen: