Home / Nieuws & Blogs / Webdevelopers opgelet, de algemene voorwaarden generator is online!

Webdevelopers opgelet, de algemene voorwaarden generator is online!

| 4 oktober 2012

Algemene voorwaarden zijn onmisbaar om op een transparante en veilige manier zaken te doen. Transparant voor uw klanten, zij kunnen immers lezen hoe u te werk gaat. Veilig voor u, aansprakelijkheid en garanties over geleverde werken of diensten kunnen duidelijk vastgelegd worden. Met onze nieuwe generator kunt u als webdeveloper voor € 199,- algemene voorwaarden opstellen.

Met behulp van de generator kunt u aangeven welke diensten u verricht. Biedt u SEO, hosting of domeinnamen aan? Hoe ziet uw werkwijze eruit? Waar bent u wel en waar bent u niet voor aansprakelijk? Hoe gaat u, en hoe verwacht u dat uw klanten omgaan met intellectuele eigendomsrechten? En op welke manier wilt u uw klanten laten betalen?

Antwoorden op deze en meer vragen kunt u als webdeveloper met behulp van onze nieuwe generator in 20 minuten opnemen in uw eigen algemene voorwaarden. Na het beantwoorden van de vragen en het invullen en controleren van uw gegevens kunt u betalen met creditcards, op factuur, Paypal of iDeal.