Home / Nieuws & Blogs / Webinar E-mailmarketing: Optin & Listbuilding

Webinar E-mailmarketing: Optin & Listbuilding

| 8 november 2011

Wie e-mailings verstuurt, moet op zijn tellen passen. Recent legde de OPTA zes ton boete op aan twee Nederlandse bedrijven die de antispamwet niet stipt naleefden. Hoewel men claimde opt-in te hebben, was deze niet genoeg. Zo ongeveer alle bekende praktijken van e-mailmarketing werden verboden.

Werkt u nu met:

  • Opt-in voor “partnermailings” zonder te noemen wie dat allemaal zijn?
  • Opt-in voor nieuwsbrieven die in feite alleen maar reclame van anderen bevatten?
  • Opt-in via algemene voorwaarden of privacystatement?
  • Verhuur van opt-inbestanden?

Dan loopt u nu juridisch risico. Weten hoe het wel moet? Volg dan ons gratis webinar! gratis webinar! (wat is een webinar?)

Duur en tijdstip

Het webinar zal plaatsvinden op Vrijdag 18 november om 15.00 uur. Het webinar zal ongeveer één uur duren.

Organisatie & Hosts

Dit webinar wordt u aangeboden door Yargon en ICTRecht. ICTRecht is specialist op het gebied van juridisch advies over ICT, internet en intellectueel eigendom. Het webinar zal geleid worden door Karel Geenen (Yargon) en Arnoud Engelfriet (ICTRecht).

Hoe kan ik deelnemen?

Deelnemen aan dit webinar is gratis en kan door het formulier bij Yargon in te vullen. Let op: het aantal plaatsen is beperkt dus wees er op tijd bij! Zolang het formulier nog online staat kunt u zich gratis aanmelden.

Na aanmelding ontvangt u een aantal dagen van tevoren een herinnering en krijgt u van ons de inloggegevens van het webinar.