Home / Nieuws & Blogs / Welkom op cloudrecht.nl!

Welkom op cloudrecht.nl!

| 3 april 2013

Update 2017: al onze themasites zijn weer ondergebracht bij ictrecht.nl. Hier vindt u onze adviezen over webwinkelrecht, ictarbeidsrecht, ictprivacyrecht, securityrecht, cloudrecht, cookierecht, domeinrecht en hostingrecht.

ICTRecht lanceert een nieuwe website: cloudrecht.nl. Op cloudrecht.nl ligt de focus op het waarborgen van de continuïteit van clouddiensten. In samenspraak met verschillende hosters, SaaS-dienstverleners en hun afnemers, hebben we een maatwerktraject ontwikkeld. Deze dienst wordt reeds geleverd en krijgt nu ook een eigen platform via deze nieuwe website.

Cloudrecht biedt niet de klassieke Escrow waarbij de broncode van een softwarepakket wordt gedeponeerd bij een notaris. Wel biedt Cloudrecht u een contractueel opgezette structuur op maat. Deze zorgt voor de continuïteit van alle elementen van uw clouddienst: de software én de data én de hosting. Ook biedt Cloudrecht een vinger aan de pols. Gezamenlijk zorgen de structuur en de vinger aan de pols voor de gewenste continuïteit van de clouddienst mocht een bedreiging van de continuïteit zich voordoen.

Clouddienstverleners, toeleveranciers zoals hosters, klanten en curatoren kunnen terecht op cloudrecht.nl voor een uitgebreide toelichting en advisering over de continuïteit van clouddiensten.

Geïnteresseerde clouddienstverleners, toeleveranciers en afnemers bieden wij een gratis oriënterend gesprek aan. U kunt direct contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@ictrecht.nl of te bellen naar 020-6631941 en te vragen naar Itte Overing.