ICTRecht Security

ICTRecht Security stelt uw organisatie in staat om grip te houden op informatiebeveiliging.

Vraag informatie aan

Aantoonbaar ‘in control’ over uw informatiebeveiliging

Door overzicht te creëren en te behouden kunt u weloverwogen keuzes maken over de beveiliging van uw gevoelige en minder gevoelige (maar toch belangrijke) informatie. Hiermee verkleint u de kans dat uw informatie op straat komt te liggen of anderszins gecompromitteerd raakt, met imagoschade en financiële schade tot gevolg. U houdt meer tijd over voor wat écht belangrijk is voor uw business en u kunt met vertrouwen verantwoording afleggen aan uw stakeholders, zoals klanten en toezichthouders.

Dankzij ons brede netwerk kunnen wij een totaaloplossing bieden voor informatiebeveiliging, privacy en compliance. Deskundig en praktisch advies tegen een passend tarief – dat is waar wij voor staan. Gecombineerd met onze creativiteit en flexibiliteit zorgen wij voor slimme en pragmatische oplossingen waar uw organisatie direct van profiteert.

 

Waarom kiezen voor ICTRecht Security?

Staat informatiebeveiliging bij uw organisatie nog in de kinderschoenen, of staat er al een professionele security-organisatie? Afhankelijk van de wensen, mogelijkheden en ambities van uw organisatie helpen wij u op weg in de wereld van informatiebeveiliging of ondersteunen wij u bij de dagelijkse werkzaamheden.

Wij bieden tijdelijke ondersteuning vanwege een plotselinge toename in de werklast, verplichtingen vanuit compliance of door ziekte of verlof van medewerkers. Maar wij kunnen u ook voor langere perioden bijstaan, bijvoorbeeld door de rol van security officer voor u in te vullen. Van advies op afstand tot een vast contactpersoon of team bij u op locatie: de mogelijkheden zijn legio.

Onze adviseurs worden geselecteerd op deskundigheid en soft skills, waaronder sociale vaardigheden, het kunnen creëren en behouden van overzicht en de vaardigheid om met alle lagen van de organisatie te kunnen schakelen: van management tot de werkvloer en van sales tot IT. De focus van onze specialisten ligt op de organisatorische en strategisch/tactische aspecten van informatiebeveiliging. Indien aanvullende specialistische kennis nodig is, kunnen onze specialisten terugvallen op de kennisbronnen binnen ICTRecht en op het brede netwerk dat wij in de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd.


Lees meerLees minder
''ICTRecht combineert deskundigheid met een pragmatische aanpak. Wij konden met het geleverde resultaat direct aan de slag."
 
- Ministerie van Buitenlandse Zaken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze security specialisten neemt dan vrijblijvend contact met u op. Liever even bellen? Dat kan via telefoonnummer: 020 663 1941.

Wanneer u een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij u op locatie.

Laat uw gegevens achter