Bas Dekker

Juridisch adviseur

Bas Dekker werkt als juridisch adviseur binnen het cloudteam. Hij houdt zich bezig met IT-contracten en adviseert afnemers en leveranciers van software en cloudoplossingen over de juridische aspecten van cloudcomputing. Ook adviseert hij over vragen met betrekking tot ondernemingsrecht, privacy en intellectueel eigendomsrecht.

Voor zijn carrière bij ICTRecht heeft Bas gewerkt als zelfstandig bedrijfsjurist bij een semipublieke organisatie, waar hij zich voornamelijk bezighield met privacy. Ook adviseerde hij bij digitaliseringstrajecten.
 
Naast de dagelijkse juridische praktijk is hij geïnteresseerd in de impact van technologische ontwikkelingen op de maatschappij. Hij verdiept zich graag in onderwerpen als big data en AI-toepassingen.

Contact
Bas Dekker

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_02.2