Jorden Bailey

Legal Consultant & Area Manager

Jorden Bailey is Legal Consultant en is Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E). Binnen ICTRecht maakt Jorden onderdeel uit van het privacyteam. Tevens is Jorden Area Manager van de vestiging Eindhoven.

Hij is gespecialiseerd in complexe juridische vraagstukken en het geven van praktische adviezen op het gebied van privacy. Jorden adviseert kleine organisaties, multinationals en alles wat daar tussenin zit. Ook is Jorden bij uitstek thuis in het adviseren over de inzet van biometrische technologieën, zoals gezichtsherkenning en is hij voor diverse organisaties aangesteld als Functionaris Gegevensbescherming.

Naast het geven van praktische adviezen kan Jorden organisaties bijstaan bij het creëren van awareness op het vlak van privacy en helpt hij organisaties bij het maken van de vertaalslag van ingewikkelde juridische regels naar begrijpelijke taal en acties.

Contact
Jorden Bailey

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

ICTJ_02.2