Martijn Michael

Juridisch adviseur

Martijn Michael is juridisch adviseur binnen ons team in Amsterdam met veel affiniteit voor technologie. Hij houdt zich in zijn werk bezig met het opstellen en uitonderhandelen van ICT-gerelateerde contracten en het geven van advies en trainingen. Hij speelt daarbij graag het koppelstuk tussen het technische en het juridische. 

Martijn heeft een brede specialisatie, waarin hij met plezier zijn ervaring toepast met juridische vraagstukken op het gebied van o.a. intellectueel eigendomsrecht, open source licenties, scraping, privacy, kunstmatige intelligentie, (social-)mediarecht, e-commerce en contractonderhandeling.

Daarnaast heeft Martijn ruime ervaring met het opstellen van documenten en het geven van advies in het kader sanctiewetgeving en exportcontrole – waaronder dual-use regulering – en in het bijzonder hoe deze zich verhouden tot ontwikkelingen op technologisch vlak.

Contact
Martijn Michael

Over ICTRecht

Onze ambitie is hét juridisch adviesbureau van de Benelux te zijn als het gaat om ICT, privacy en recht. Met een team van meer dan 60 specialisten voorzien we organisaties - vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel - van deskundig en praktisch juridisch advies.

Leer ons kennen

FG_02.2