Hulp bij ransomware

Ransomware is kwaadaardige software die ervoor zorgt dat gegevens op een apparaat vergrendeld worden voor de gebruiker. Criminelen achter de aanval eisen dan losgeld. Hoe maak je de kans zo klein mogelijk dat jouw organisatie slachtoffer wordt van ransomware, en wat moet je doen als het toch gebeurt? Wij bieden een helder stappenplan voor beide scenario's.

Naar de gratis checklist Vraag informatie aan

Checklist: Voorkom Ransomware

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Hoewel een ransomware-aanval nooit 100% te voorkomen is, kun je maatregelen nemen die de kans op een succesvolle ransomware aanval minimaliseert. Bekijk onze top 10 van preventieve maatregelen die je hiervoor moet nemen. Van technische maatregelen, zoals securityscans tot administratieve taken, zoals het overwegen van een cyberverzekering. 

 

Ontvang de checklist in je e-mail

Laat hier je gegevens achter en ontvang de checklist direct in je e-mail

Security Scan

Hoe veilig is jouw IT-landschap? Voer onze Security Scan uit om direct inzicht te krijgen in de kwetsbaarheden binnen jouw IT-landschap.

Het uitvoeren van een Security Scan is een cruciale stap om controle en inzicht te krijgen in mogelijke kwetsbaarheden en het voorkomen van impactvolle aanvallen.

Lees meer
ICTRECHT2322 Creative Security Scan - losse visual

Hulp nodig bij ransomware?

Wij kunnen jouw organisatie helpen bij het voorkomen van en omgaan met ransomware-aanvallen. Onze deskundige security experts zijn direct inzetbaar en staan 24/7 voor je klaar. Wij kunnen jouw organisatie ondersteunen bij:

  • Het opstellen van information securitybeleid.
  • Het uitvoeren van security scans, risico-analyses en pentesten.
  • Het ontwikkelen van procedures voor incidenten zoals ransomware.
  • Het invullen van de rol van security officer (ook parttime).
  • Het geven van awareness trainingen binnen de organisatie.

Bekijk onze security dienstverlening Neem contact op

Onze securityspecialisten

Maak kennis met onze specialisten. Zij staan organisaties bij met praktisch advies:

Voor wie werken wij?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Laat een bericht achter via het formulier: een van onze securityspecialisten neemt dan vrijblijvend contact met je op. Liever even bellen?

Wanneer je een aanvraag bij ons doet, volgt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek: telefonisch, bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laat je gegevens achter