Meer leren over AI

Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van AI. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om zoveel mogelijk mensen in hun leertraject op het gebied van AI te helpen. Bekijk hieronder ons aanbod.

Training: AI Governance & Compliance

Informatie:
Om in te spelen op de aankomende Europese AI Act, AI Liability Directive en cybersecuritywetgeving is het belangrijk om te leren hoe AI op hoofdlijnen werkt, welke ethische implicaties dit geeft en wat de aankomende Europese regelgeving hierover te zeggen heeft.

Meer informatie

Datum: 12 maart 2024
Tijd: 12:30 uur - 16:45 uur
Locatie: Utrecht
Kosten: €445,- excl. btw.
Doelgroep: Professionals die de basics van de AI Act compliance moeten kennen

Direct inschrijven

Opleiding: AI Compliance Officer (CAICO®)

Informatie:
Dit is de enige opleiding in Nederland waarbij je leert complexe AI-gerelateerde vraagstukken te identificeren, analyseren en op te lossen. De focus is praktijkgericht: vertaal de vele regels en ethische vragen naar concrete plannen om AI legaal, ethisch en robuust te laten werken.

Meer informatie

Start: mei 2024
Duur: 2 maanden
Locatie: Utrecht
Kosten: €2.950,- excl. btw.
Doelgroep: Professionals die AI compliance als kerntaak willen verwerven

Direct inschrijven

Over ICTRecht Academy

ICTRecht Academy verzorgt juridische (inhouse) trainingen, webinars en opleidingen. Via ICTRecht Academy doe je praktische kennis op over onder andere: privacy, contracteren, security en legal tech. Wij zijn door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling.

Lees meer

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Wil je graag meer leren over AI compliance, maar weet je niet waar je moet beginnen? Stel gerust je vraag in het contactformulier en laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

 

ICTRECHT Illustratie 2 vrouwen - Paars RGB

 

Contactformulier