Opleiding ICT-jurist

Vrijwel elk rechtsgebied krijgt tegenwoordig te maken met vraagstukken rondom het ICT-recht. Wilt u praktische kennis en skills verwerven op het gebied van ICT, technologie en internet? Volg onze opleiding tot ICT-jurist (start april 2021).

Opleiding in ‘t kort

In één jaar doet u met deze opleiding gespecialiseerde juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. U leert onder meer over: privacy en persoonsgegevens, auteursrechten, het recht rond platforms, contracteren, legal tech, blockchain en security.

 

Erkenningslogo kleur in jpg    
 
Academy goud@2x

Kies uit twee niveaus:

ICTRecht Academy biedt de opleiding tot ICT-jurist aan op twee niveaus.

Document2

1. Juridisch adviseur (56 PO)

Behaal een basisniveau aan juridische en technische kennis en skills, en word een jurist die binnen een team zelfstandig een klant kan adviseren. Lees meer... 

Download brochure 2020

Computer

2. Senior juridisch adviseur (64 PO)

Behaal een grondig niveau aan kennis en skills en word een jurist die voor de klant opkomt in advies en onderhandelingen. Lees meer...

Download brochure 2020

 

 

˝De opleiding omschrijf ik als zeer nuttig, leerzaam en interessant. De afwisseling is ook prettig en de studielast niet te groot. Er is veel ruimte voor eigen inbreng gedurende de trainingen. Ik zou de opleiding zeker aanraden.˝

- Sophie Yocarini - Legal Counsel bij Jobs & Media Group - over opleiding senior ICT-jurist 2019/2020

Waarom deze opleiding?

Privacy
Bij ons staat de praktijk voorop

Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals het klassikaal behandelen van casussen.

Document2
Volop aandacht voor kernkwaliteiten

Ontwikkel de kernkwaliteiten die de functie van ICT-jurist vereist. Denk aan omgaan met geschillen en samenwerken.

Document2
Geaccrediteerd opleidingsinstituut

Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Dat geeft ons de bevoegdheid om opleidingspunten (PO) toe te kennen.

Team
Trainers uit de praktijk

Trainingen gegeven door ervaren trainers en specialisten uit de praktijk. Bijna alle trainers zijn zelf juridisch adviseur.

Computer
Toegang tot videoregistraties

Lukt het u een keer niet om op locatie bij een training aanwezig te zijn? Blok- en dagdeeltrainingen worden opgenomen en zijn desgewenst ook als webinar te volgen in eigen tijd.

Over ICTRecht Academy

ICTRecht Academy verzorgt juridische trainingen, webinars en opleidingen. Via ICTRecht Academy doe je praktische kennis op over onder andere: privacy, contracteren, security en legal tech. Wij zijn door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling.

Wilt u de juridische kennis binnen uw organisatie verhogen? Volg dan een op maat gemaakte inhouse training van ICTRecht Academy.

Lees meer

Informatie aanvragen of gebeld worden? 

Wilt u informatie aanvragen, gebeld worden of de opleidingsbrochures ontvangen? Via het formulier hiernaast kunt u uw gegevens bij ons achterlaten. Wij streven ernaar om u binnen één of twee werkdagen van een reactie te voorzien.

Laat uw gegevens achter