Opleiding ICT-jurist op twee niveaus

Vrijwel elk rechtsgebied krijgt tegenwoordig te maken met vraagstukken rondom het ICT-recht. Wilt u praktische kennis en skills verwerven op het gebied van ICT, technologie en internet? Volg dan onze opleiding tot ICT-jurist op twee niveaus. Beide opleidingen duren één jaar en starten opnieuw in april 2023. 

Kies uw niveau Waarom kiezen voor ons?

Specialiseer u tot ICT-jurist

Het internetrecht is een almaar groeiend rechtsgebied. Internetdienstverleners krijgen nieuwe plichten (en burgers nieuwe rechten), de inzet van kunstmatige intelligentie neemt toe en innovaties roepen nieuwe vragen op waar het recht een antwoord op moet hebben. Daarvoor hebben we ICT-juristen nodig zoals u. 

NOvA & IAPP-erkend

Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Daarnaast zij wij door de International Association of Privacy Professionals erkend als Official CPE Provider.

Academy goud@2x

Kies uw niveau:

ICTRecht Academy biedt de opleiding tot ICT-jurist aan op twee niveaus.
Een trainingspakket op maat is mogelijk & trainingen zijn ook los afneembaar. Beide niveaus gaan opnieuw van start in april 2023. Wilt u een seintje ontvangen zodra het nieuwe programma online staat?

1. ICT-jurist
Behaal een basisniveau aan juridische en technische kennis en skills, en word een ICT-jurist die binnen een team zelfstandig een klant kan adviseren. Lees meer.. 
 

Bekijk brochure april 2022Ontvang een seintje

Start: april 2023

Locatie: Utrecht of online (via livestream dan wel video-opname)
Prijs: € 5.895 excl. btw (incl. boekenpakket & catering)

punt-ict-jurist

 

2. ICT-jurist: de verdieping
Behaal, als ervaren ICT-jurist, een grondig niveau aan kennis en skills en word een ICT-jurist die voor de klant opkomt in advies en onderhandelingen.  Lees meer..
 

Bekijk brochure april 2022Ontvang een seintje

Start: april 2023
Locatie: Utrecht of online (via livestream dan wel video-opname)
Prijs: € 5.750 excl. btw (incl. boekenpakket & catering)

verdieping-OVA_PO kleur

 
 

"Ik vond de opleiding prettig en gestructureerd. De docenten kwamen kundig en goed voorbereid op mij over. Er was ruimte voor vragen en we werden goed verzorgd. Al met al vind ik het een top opleiding die ik zeker zal aanraden!"

- Danielle Putman - Letselschadejurist bij Brunel - over opleiding ICT-jurist 2020/2021

Waarom deze opleiding?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Computer
Bij ons staat de praktijk voorop en we maken leren leuk!

Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals real life cases, interactieve presentaties en het klassikaal behandelen van casussen. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy
Volop aandacht voor kernkwaliteiten

Ontwikkel tijdens onze opleiding de kernkwaliteiten die de functie vereist. Word zo een ICT-jurist die opgewassen is tegen allerhande situaties die voorbij kunnen komen in de praktijk. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Specialisten
Een opleiding door ICT-juristen, voor ICT-juristen

Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld en zij zullen ook de trainingen verzorgen. Velen hebben zelf werkervaring als ICT-jurist. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Agenda
3 uur gratis advies bij adviesbureau ICTRecht

Ontvang aan het einde van de opleiding een gratis knipkaart t.w.v. drie uur advies bij adviesbureau ICTRecht. Deze knipkaart is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies over alle specialismen waar ICTRecht op actief is. 

Volg aanvullend onze officiële IAPP-training

Word naast een ICT-jurist ook een nationaal en internationaal gecertificeerde privacy professional met onze officiële IAPP-trainingen (CIPP/E, CIPM en CIPT). Tegen een meerprijs van € 1.600 excl. btw (i.p.v. € 1.975 excl. btw) kunt u aanvullend deelnemen aan een IAPP-training.

Lees meer over onze IAPP-trainingen
IAPP_Training Partner Seal_CMYK

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy team. Zij organiseren de opleiding tot ICT-jurist op twee niveaus voor u.

Informatie aanvragen of gebeld worden? 

Wilt u informatie aanvragen of gebeld worden? Via het formulier hiernaast kunt u uw gegevens bij ons achterlaten. Wij streven ernaar om u binnen één of twee werkdagen van een reactie te voorzien.

Laat uw gegevens achter