Opleiding allround privacy jurist business professional

Met de praktijkopleiding allround privacy jurist business professional doet u diepgaande kennis en skills op over privacy en persoonsgegevens. Leer praktisch juridisch advies te geven over de impact van de AVG. De opleiding start op 1 november 2022 & is toegankelijk voor niet-juristen en juristen.

Nu inschrijvenWaarom kiezen voor ons?

Opleiding in het kort

Kennis opdoen over privacy en recht, met bijzondere aandacht voor ICT-diensten en software? Met de éénjarige opleiding tot allround privacy jurist business professional leert u over de impact van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Nu inschrijven

Start: 
1 november 2022

Programma:

Eénjarige opleiding. 13 trainingsdagen.

Locatie:
Utrecht

Prijs: 
€ 5.750 excl. btw (incl. boekenpakket & catering)

Programma op maat:
Trainingspakket op maat is mogelijk & trainingen zijn ook los afneembaar.

 

Voor wie?

De opleiding is toegankelijk voor professionals op hbo/wo niveau die zich willen specialiseren in het privacyrecht, zoals contract- en IT-managers, inkopers en (bedrijfs-) juristen. Specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.

IAPP-erkend

Door de IAPP is ICTRecht erkend als official CPE Provider. Met deze opleiding kunt u 13 CPE punten verdienenDeze punten hebben privacy professionals nodig hebben om hun IAPP certificeringen (zoals CIPP/E) te behouden. Klik hier om te lezen hoe u de CPE punten kunt toevoegen aan uw IAPP account.

IAPP CPE Approved Logo

Waarom kiezen voor ICTRecht Academy?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Computer

Bij ons staat de praktijk voorop en we maken leren leuk!
Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals real life cases en interactieve presentaties.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Checklist

Volop aandacht voor vaardigheden
Ontwikkel de vaardigheden die de functie vereist. Word zo een privacy jurist die opgewassen is tegen allerhande situaties die voorbij kunnen komen in de praktijk.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Specialisten

Een opleiding door privacy juristen, voor privacy juristen
Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld en zij zullen ook de trainingen verzorgen. Velen hebben zelf werkervaring als privacy jurist. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Vakkundig-deskundig

Wij staan graag voor u klaar
Bij ons volgt u uw opleiding in een kleine groep, zodat we iedereen aandacht kunnen geven. Heeft u tussendoor vragen? Eén van onze opleidingscoördinatoren zal fungeren als uw vaste contactpersoon.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Veelzijdig

3 uur gratis advies bij adviesbureau ICTRecht
U ontvangt aan het einde van de opleiding een gratis knipkaart t.w.v. drie uur advies bij adviesbureau ICTRecht. Deze knipkaart is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies over alle specialismen waar ICTRecht op actief is.

Volg aanvullend onze officiële CIPP/E en CIPM training

Word naast een allround privacy jurist ook een nationaal en internationaal gecertificeerde privacy professional met onze officiële CIPP/E en CIPM training. Tegen een meerprijs van € 1.600 excl. btw (i.p.v. € 1.975 excl. btw) kunt u aanvullend deelnemen aan een van deze IAPP-trainingen.

Lees meer over onze IAPP-trainingen
IAPP_Training Partner Seal_CMYK

Invulling

Alle trainingen vinden plaats op locatie in Utrecht en zijn desgewenst ook als webinar te volgen in eigen tijd. Voorafgaand en/of na afloop van een training kan huiswerk worden opgegeven. 

De opleiding bestaat uit 13 verplichte trainingsdagen (7 hele dagen, 6 halve dagen) en één optionele halve trainingsdag.

De opleiding is een deeltraject binnen de opleiding tot ICT-jurist business professional van ICTRecht Academy.

 

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft u inzicht in uw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “Allround privacy jurist business professional” te krijgen. 

Voor meer informatie over de invulling & voorwaarden van de opleiding verwijzen wij u graag naar de opleidingsbrochure.

Bekijk de brochure

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy team. Zij organiseren de opleiding tot allround privacy jurist business professional voor u.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.