Opleiding ICT-jurist

Wilt u praktische kennis en skills verwerven over alle relevante rechtsgebieden die het ICT-recht aangaan én een jurist worden die binnen een team zelfstandig een klant kan adviseren? ICTRecht Academy biedt een praktijkgerichte opleiding tot ICT-jurist

Ontvang een seintje Waarom kiezen voor ons?

Opleiding in ‘t kort

In één jaar doet u met deze opleiding juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. U leert onder meer over: ICT-contracten, softwarelicenties, de werking van het internet, privacywetgeving en ICT-security.  

Download brochure april 2021

Start: 
De opleiding gaat opnieuw van start in april 2022

Locatie:
Amsterdam of online (via livestream dan wel video-opname)

Prijs: 
€ 5.750 excl. btw (incl. boekenpakket)

Programma op maat:
Trainingspakket op maat is mogelijk & trainingen zijn ook los afneembaar

Seintje ontvangen zodra het nieuwe programma online staat? 

De opleiding gaat opnieuw van start in april 2022. Wilt u een seintje ontvangen zodra het nieuwe programma online staat? Via onderstaand veld kunt u uw e-mailadres bij ons achterlaten. 

Voor wie?

Deze opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het ICT-recht. Verdere specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.
PO

˝De opleiding wordt gegeven door deskundige docenten, die hun kennis van de praktijk combineren met nodige skills om de informatie aan de cursisten over te dragen. Het contact met andere juristen vind ik waardevol. Ik kan deze opleiding zeker aanbevelen in mijn netwerk.˝

- Jan-Kees Karels - Jurist bij Wolleswinkel Advocaten - over opleiding ICT-jurist 2019/2020

Waarom deze opleiding?

Privacy
Bij ons staat de praktijk voorop

Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals het klassikaal behandelen van casussen.

Document2
Volop aandacht voor kernkwaliteiten

Ontwikkel de kernkwaliteiten die de functie van ICT-jurist vereist. Denk aan omgaan met allerhande ICT-contracten, privacy en persoonsgegevens en technische aspecten.

Document2
Geaccrediteerd opleidingsinstituut

Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Dat geeft ons de bevoegdheid om opleidingspunten (PO) toe te kennen. Ook zijn wij IAPP-erkend.

Team
Trainers uit het werkveld

Trainingen gegeven door specialisten uit het werkveld. Veel trainers hebben zelf werkervaring als ICT-jurist.

Computer
Toegang tot videoregistraties

Lukt het u een keer niet om op locatie bij een training aanwezig te zijn? Trainingen worden opgenomen en zijn desgewenst ook als webinar te volgen in eigen tijd.

Invulling & voorwaarden

Alle trainingen vinden plaats op locatie in Amsterdam en zijn via een livestream op afstand te volgen. Desgewenst zijn alle trainingen ook als webinar te volgen in eigen tijd.

Trainingen worden aangeboden in drie vormen: bloktrainingen (2 uur), dagdeeltrainingen (4 uur) en dagtrainingen (6 uur, plus lunch).

Naast deze opleiding, bieden wij ook de opleiding ICT-jurist: de verdieping aan. Deze opleiding gaat van start op 22 april 2021. 

Deelnemers ontvangen een uitgebreid boekenpakket dat onder meer het Handboek ICT-contracten en De AVG: Artikelsgewijs commentaar omvat. Daarnaast is er voor deelnemers een e-learning omgeving beschikbaar.

De opleiding gaat gegarandeerd door en alle data staan vast. Alleen in uitzonderlijke gevallen worden individuele trainingen verplaatst. De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “ICT-jurist” te krijgen. 

Lees meerLees minder

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.