Opleiding ICT-jurist: de verdieping

Wilt u, als ICT-jurist met ervaring, grondige kennis en skills verwerven over het ICT-recht én een jurist worden die voor de klant opkomt in advies en onderhandelingen? ICTRecht Academy biedt een praktijkgerichte opleiding tot ICT-jurist: de verdieping. De opleiding start opnieuw in april 2023. 

Ontvang een seintjeWaarom kiezen voor ons?

Opleiding in ‘t kort

Met deze eenjarige praktijkopleiding doet u grondige juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. U leert onder meer over: cybercrime, AI in het recht, verwerkersovereenkomsten, legal tech en continuïteit in de cloud. Afgelopen jaar beoordeeld met een 8.

Bekijk brochure april 2022

Start: 
Deze opleiding start opnieuw in april 2023.

Programma:

Eénjarige opleiding. 10 verplichte trainingsdagen & 4 optionele trainingsdagen. 

Locatie:
Utrecht of online (via livestream dan wel video-opname).

Prijs: 
€ 5.750 excl. btw (incl. boekenpakket & catering)

Programma op maat:
Trainingspakket op maat is mogelijk & trainingen zijn ook los afneembaar.

Seintje ontvangen zodra het nieuwe programma online staat?

Wilt u een seintje ontvangen zodra het nieuwe programma van deze opleiding online staat? Via onderstaand veld kunt u uw e-mailadres bij ons achterlaten.

Voor wie?

De opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het ICT-recht en al enkele jaren ervaring als praktijkjurist hebben. Enige voorkennis is noodzakelijk.

 

NOvA & IAPP-erkend

Door de Nederlandse Orde van Advocaten zijn wij erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Daarnaast zij wij door de International Association of Privacy Professionals erkend als Official CPE Provider.

verdieping-OVA_PO kleur

"Ik vind de opleiding veelzijdig, interessant en actueel. De vele aspecten van het ICT-recht zijn op een praktische manier en een goed juridisch niveau in de lesstof verwerkt. Het meeste kan ik in de praktijk van een overheidsorganisatie direct toepassen."

- Paulien Boerkamp - Senior adviseur Juridische Zaken/FG bij Regio Twente
- over opleiding ICT-jurist: de verdieping 2020/2021

Waarom deze opleiding?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Computer
Bij ons staat de praktijk voorop en we maken leren leuk!

Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactieve (workshop) elementen, zoals real life cases, interactieve presentaties en het klassikaal behandelen van casussen. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy
Volop aandacht voor kernkwaliteiten

Ontwikkel tijdens onze opleiding de kernkwaliteiten die de functie vereist. Denk aan omgaan met informatiebeveiliging, open source en AI. Word zo een ICT-jurist die opgewassen is tegen allerhande praktijksituaties.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Specialisten
Een opleiding door ICT-juristen, voor ICT-juristen

Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld en zij zullen ook de trainingen verzorgen. Velen hebben zelf werkervaring als ICT-jurist. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist. 

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Agenda
3 uur gratis advies bij adviesbureau ICTRecht

Ontvang aan het einde van de opleiding een gratis knipkaart t.w.v. drie uur advies bij adviesbureau ICTRecht. Deze knipkaart is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies over alle specialismen waar ICTRecht op actief is. 

Volg aanvullend onze officiële IAPP-training

Word naast een ervaren ICT-jurist ook een nationaal en internationaal gecertificeerde privacy professional met onze officiële IAPP-trainingen (CIPP/E, CIPM en CIPT). Tegen een meerprijs van € 1.600 excl. btw (i.p.v. € 1.975 excl. btw) kunt u aanvullend deelnemen aan een IAPP-training.

Lees meer over onze IAPP-trainingen
IAPP_Training Partner Seal_CMYK

Invulling

Alle trainingen vinden plaats op locatie in Utrecht. Desgewenst zijn alle trainingen ook als webinar te volgen in eigen tijd.

Trainingen worden aangeboden in drie vormen: bloktrainingen (2 uur), dagdeeltrainingen (4 uur) en dagtrainingen (6 uur, plus lunch).

Voor minder ervaren ICT-juristen bieden wij de opleiding ICT-jurist aan.

Examen

De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft u inzicht in uw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “ICT-jurist: de verdieping” te krijgen. 

Voor meer informatie over de invulling & voorwaarden van de opleiding verwijzen wij u graag naar de opleidingsbrochure.

Bekijk brochure april 2022

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy team. Zij organiseren de opleiding tot ICT-jurist: de verdieping voor u.

Neem gerust contact op

Via onderstaand formulier kunt u informatie aanvragen of aangeven dat u gebeld wilt worden door ICTRecht Academy. Wij streven ernaar uw bericht binnen één of twee werkdagen te beantwoorden.