Opleiding Senior Specialist ICT-recht

Werkt u in de praktijk met ICT-vraagstukken, maar zoekt u meer diepgang? In de opleiding Senior Specialist ICT-recht leert u fundamentele vragen diepgaand te beantwoorden, aannames uit het recht ter discussie te stellen en nieuwe technologie te vangen in bestaande en nieuwe regels. Start opleiding: april 2023.

Direct inschrijvenVolg een gratis proefles

Opleiding in ‘t kort

Met deze eenjarige praktijkopleiding doet u grondige juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. U leert onder meer over: cybercrime, AI in het recht, verwerkersovereenkomsten, legal tech en continuïteit in de cloud. Afgelopen jaar beoordeeld met een 8.

 

FG_09.2

 

Start:
Deze opleiding start opnieuw in april 2023.

Programma:
Eénjarige opleiding. De theorie en basisstof wordt online aangeboden via webinars, podcasts en e-learning die u in eigen tijd verwerkt. In 14 middagtrainingen (3 uur) past u het geleerde toe op uitdagende praktijkcasussen. Dit kan samen met uw medecursisten op locatie, of in een online variant.

 

Locatie praktijkmiddagen:
Utrecht

Prijs:
€ 5.895 excl. btw (incl. boekenpakket & catering)

Voor:
Ervaren ICT-juristen die hun kennis en kunde willen verdiepen. U dient aantoonbaar te beschikken over gedegen voorkennis, bijvoorbeeld door het certificaat van de opleiding Specialist ICT-recht. Zie het examenreglement voor meer informatie. 

"Ik vind de opleiding veelzijdig, interessant en actueel. De vele aspecten van het ICT-recht zijn op een praktische manier en een goed juridisch niveau in de lesstof verwerkt. Het meeste kan ik in de praktijk van een overheidsorganisatie direct toepassen."

- Paulien Boerkamp - Senior adviseur Juridische Zaken/FG bij Regio Twente
- over opleiding Senior Specialist ICT-Recht 2020/2021

Waarom ICTRecht Academy?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy
Opleiders uit het vak
Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld. Zij zullen ook de trainingen verzorgen. Alle docenten zijn ervaren ICT-juristen of technisch specialisten. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Handen schudden

Bij ons staat de praktijk voorop en wij maken leren leuk!
Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactievepraktijkoefeningen met de focus op het verhogen van uw skills

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Certificaat


Examen
De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft u inzicht in uw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “Senior Professional ICT-recht” te krijgen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Heldere taal uitgelegd
Twijfelt u nog? Doe een proefles!
We bieden een unieke kans om op een gratis en vrijblijvende manier kennis te maken met de ICTRecht Academy. Met de proefles Regulering van AI volgt u een e-Learning, webinar en een klassikaal werkcollege op locatie in de periode tussen 1 februari en 7 maart. De ideale manier om overtuigd te raken van onze opleidingen en tegelijkertijd nuttige kennis op te doen!

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy team. Zij organiseren de opleiding tot Senior Specialist ICT-recht voor u.

Inschrijven voor de opleiding Senior Specialist ICT-recht

Schrijf u hier in voor de opleiding Senior Specialist ICT-recht en start uw leertraject! Na inschrijving ontvangt u alle benodigde informatie.

Heeft u nog vragen? Ons team beantwoordt ze graag: academy@ictrecht.nl

 

FG_03.2

 

Inschrijfformulier