Opleiding Specialist ICT-recht

Ook in uw werk als jurist heeft u dagelijks te maken met nieuwe vragen over technologie, AI en security. De eenjarige praktijkopleiding tot Specialist ICT-recht geeft u als enige in Nederland de benodigde diepgaande kennis en skills. Bent u al ICT-jurist? Bekijk dan de Senior Specialist ICT-recht opleiding.

De eerstvolgende ronde start in het najaar van 2023. We geven u graag een seintje als het nieuwe programma klaar staat. 

Geef me een seintje Inschrijven nieuwsbrief

Opleiding in ‘t kort

In één jaar doet u met deze opleiding praktijkgerichte juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. U leert onder meer over ict-technologie, software, security, privacy, digitaal ondernemen, blockchain, marktregulering (DSA/DMA) en artificial intelligence. Afgelopen jaar beoordeeld met een 8,3. 

FG_09.2

 

 

Start:
Deze opleiding start weer in het najaar van 2023.

Programma:
Eénjarige opleiding. De theorie en basisstof wordt online aangeboden via webinars, podcasts en e-learning die u in eigen tijd verwerkt. In 15 middagtrainingen (3uur) past u het geleerde toe op uitdagende praktijkcasussen. Dit kan samen met uw medecursisten op locatie, of in een online variant.

 

Locatie praktijkmiddagen:
Utrecht

Prijs:
€ 5.895 excl. btw (incl. boekenpakket & catering)

Voor:
Deze opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het ICT-recht. Verdere specifieke voorkennis is niet noodzakelijk. 

Te behalen PO-punten: 
56

"Ik vond de opleiding prettig en gestructureerd. De docenten kwamen kundig en goed voorbereid op mij over. Er was ruimte voor vragen en we werden goed verzorgd. Al met al vind ik het een top opleiding die ik zeker zal aanraden!"

- Danielle Putman - Letselschadejurist bij Brunel - over opleiding Specialist ICT-recht 2020/2021

Waarom ICTRecht Academy?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy
Opleiders uit het vak
Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld. Zij zullen ook de trainingen verzorgen. Alle docenten zijn ervaren ICT-juristen of technisch specialisten. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Handen schudden

Bij ons staat de praktijk voorop en wij maken leren leuk!
Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactievepraktijkoefeningen met de focus op het verhogen van uw skills

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Certificaat


Examen
De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft u inzicht in uw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “Senior Professional ICT-recht” te krijgen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Document in map
10% korting bij adviesbureau ICTRecht
Als deelnemer ontvangt u na deelname aan een volledige opleiding 10% korting op de kosten in de eerstvolgende offerte bij adviesbureau ICTRecht, tot een maximale kortingswaarde van € 500,-. Deze korting is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies via een knipkaart, abonnement of los adviesproduct, over alle specialismen waar ICTRecht op actief is.

Gegarandeerde kwaliteit

NOvA-erkend

Door de Nederlandse Orde van Advocaten is de ICTRecht Academy erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Dat geeft ons de bevoegdheid om opleidingspunten (PO) toe te kennen, die advocaten in het belang van het onderhoud van hun vakbekwaamheid dienen te behalen. 

Erkenningslogo kleur in eps

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy team. Zij organiseren de opleiding tot Senior Specialist ICT-recht voor u.

Opleiding Specialist ICT-recht

In april 2023 is een frisse groep juristen van start gegaan met de opleiding Specialist ICT-recht. In het najaar van 2023 zal er een nieuwe ronde starten. Wilt u een seintje van ons ontvangen zodra het nieuwe programma klaar staat? Geef dan hiernaast uw e-mailadres aan ons door. Wij houden u dan op de hoogte.

Heeft u nog vragen? Ons team beantwoordt ze graag: academy@ictrecht.nl

 

FG_03.2

 

Geef me een seintje