Opleiding Specialist ICT-recht

Ook in uw werk als jurist heeft u dagelijks te maken met nieuwe vragen over technologie, AI en security. De eenjarige praktijkopleiding tot Specialist ICT-recht geeft u als enige in Nederland de benodigde diepgaande kennis en skills. Bent u al ICT-jurist? Bekijk dan de Senior Specialist ICT-recht opleiding.

Direct inschrijven Volg een gratis proefles

Opleiding in ‘t kort

In één jaar doet u met deze opleiding praktijkgerichte juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. U leert onder meer over ict-technologie, software, security, privacy, digitaal ondernemen, blockchain, marktregulering (DSA/DMA) en artificial intelligence. Afgelopen jaar beoordeeld met een 8,3. 

FG_09.2

 

 

Start:
Deze opleiding start in april 2023.

Programma:
Eénjarige opleiding. De theorie en basisstof wordt online aangeboden via webinars, podcasts en e-learning die u in eigen tijd verwerkt. In 15 middagtrainingen (3uur) past u het geleerde toe op uitdagende praktijkcasussen.

 

Locatie praktijkmiddagen:
Utrecht

Prijs:
€ 5.895 excl. btw (incl. boekenpakket & catering)

Voor:
Deze opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het ICT-recht. Verdere specifieke voorkennis is niet noodzakelijk. 

"Ik vond de opleiding prettig en gestructureerd. De docenten kwamen kundig en goed voorbereid op mij over. Er was ruimte voor vragen en we werden goed verzorgd. Al met al vind ik het een top opleiding die ik zeker zal aanraden!"

- Danielle Putman - Letselschadejurist bij Brunel - over opleiding Specialist ICT-recht 2020/2021

Waarom ICTRecht Academy?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy
Opleiders uit het vak
Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld. Zij zullen ook de trainingen verzorgen. Alle docenten zijn ervaren ICT-juristen of technisch specialisten. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Handen schudden

Bij ons staat de praktijk voorop en wij maken leren leuk!
Na de theorie doorgenomen te hebben, gaat u aan de slag met interactievepraktijkoefeningen met de focus op het verhogen van uw skills

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Certificaat


Examen
De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft u inzicht in uw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “Senior Professional ICT-recht” te krijgen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Heldere taal uitgelegd
Twijfelt u nog? Doe een proefles!
We bieden een unieke kans om op een gratis en vrijblijvende manier kennis te maken met de ICTRecht Academy. Met de proefles Regulering van AI volgt u een e-Learning, webinar en een klassikaal werkcollege op locatie in de periode tussen 1 februari en 7 maart. De ideale manier om overtuigd te raken van onze opleidingen en tegelijkertijd nuttige kennis op te doen!

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy team. Zij organiseren de opleiding tot Senior Specialist ICT-recht voor u.

Inschrijven voor de opleiding Specialist ICT-recht

Schrijf u hier in voor de opleiding Specialist ICT-recht en start uw leertraject! Na inschrijving ontvangt u alle benodigde informatie.

Heeft u nog vragen? Ons team beantwoordt ze graag: academy@ictrecht.nl

 

FG_03.2

 

Inschrijfformulier