Opleiding Specialist ICT-recht

Ook in je werk als jurist heb je dagelijks te maken met nieuwe vragen over technologie, AI en security. De eenjarige praktijkopleiding tot Specialist ICT-recht geeft je als enige in Nederland de benodigde diepgaande kennis en skills.

Op het moment zijn wij hard bezig de volgende ronde van deze opleiding klaar te zetten. Wil je een update ontvangen zodra er meer bekend is? Laat dan je gegevens bij ons achter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte
Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de opleiding Specialist ICT-recht

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Laat dan je gegevens achter in het formulier hiernaast en ontvang een update zodra de nieuwe planning en brochure beschikbaar zijn.

FG_03.2

 

Opleiding in het kort

In één jaar doe je met deze opleiding praktijkgerichte juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. Je leert onder meer over ICT-technologie, software, security, privacy, digitaal ondernemen, blockchain, marktregulering (DSA/DMA) en artificial intelligence. Afgelopen jaar beoordeeld met een 8,3. 

Start:
In 2024

Programma:
Eénjarige opleiding. De theorie en basisstof wordt online aangeboden via webinars, podcasts en e-learning die je in eigen tijd verwerkt. In 12 trainingen pas je het geleerde toe op uitdagende praktijkcasussen. Dit kan samen met je medecursisten op locatie, of in een online variant.

Locatie praktijkmiddagen:
Nader te bepalen

Prijs:
Nader te bepalen.

Voor:
Deze opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het ICT-recht. Verdere specifieke voorkennis is niet noodzakelijk. 

Te behalen PO-punten: 
Nader te bepalen

Bekijk programmaSluit programma

Vraag de brochure van okt 2023 aan

Benieuwd naar meer details over de opleiding? Vul je gegevens hiernaast in en ontvang de brochure van de lopende opleidingsronde (okt 2023 gestart) direct in je e-mail.

Let op! De inhoud van deze brochure is op basis van de vorige ronde. De data en inhoud van de opleiding die start in 2024 zullen vanzelfsprekend afwijken van de informatie die in deze brochure staat.

 

Afbeelding specialist ict-recht

"Ik vond de opleiding prettig en gestructureerd. De docenten kwamen kundig en goed voorbereid op mij over. Er was ruimte voor vragen en we werden goed verzorgd. Al met al vind ik het een top opleiding die ik zeker zal aanraden!"

- Danielle Putman - Letselschadejurist bij Brunel - over opleiding Specialist ICT-recht 2020/2021

Waarom ICTRecht Academy?

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Academy
Opleiders uit het vak
Ons trainingsprogramma is opgesteld door specialisten uit het werkveld. Zij zullen ook de trainingen verzorgen. Alle docenten zijn ervaren ICT-juristen of technisch specialisten. Zij weten als geen ander welke kennis en skills de functie vereist.
ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Handen schudden

Bij ons staat de praktijk voorop en wij maken leren leuk!
Na de theorie doorgenomen te hebben, ga je aan de slag met interactieve praktijkoefeningen met de focus op het verhogen van jouw skills.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Certificaat


Examen
De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft je inzicht in jouw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “Specialist ICT-recht” te krijgen.

ICTRECHT iconen paars 2022 RGB_Document in map
10% korting bij adviesbureau ICTRecht
Als deelnemer ontvang je na deelname aan een volledige opleiding 10% korting op de kosten in de eerstvolgende offerte bij adviesbureau ICTRecht, tot een maximale kortingswaarde van € 500,-. Deze korting is gedurende één jaar na de uitgiftedatum in te zetten voor advies via een knipkaart, abonnement of los adviesproduct, over alle specialismen waar ICTRecht op actief is.

Gegarandeerde kwaliteit

NOvA-erkend

Door de Nederlandse Orde van Advocaten is de ICTRecht Academy erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Dat geeft ons de bevoegdheid om opleidingspunten (PO) toe te kennen, die advocaten in het belang van het onderhoud van hun vakbekwaamheid dienen te behalen. 

Erkenningslogo kleur in eps

De gezichten achter ICTRecht Academy

Maak kennis met ons Academy-team. Zij organiseren de opleiding tot Specialist ICT-recht voor jou.

Vraag of opmerking?

Heb je een vraag met betrekking tot de ICTRecht Academy? Neem gerust contact op!

Heb je een klacht? Dat is heel vervelend, maar toch horen we die graag. Geef het graag aan ons door via het klachtenformulier.

FG_03.2