Ook in je werk als jurist heb je dagelijks te maken met nieuwe vragen over technologie, AI en security. De eenjarige praktijkopleiding tot Specialist ICT-recht geeft je als enige in Nederland de benodigde diepgaande kennis en skills.
Op het moment zijn wij hard bezig de volgende ronde van deze opleiding klaar te zetten. Wil je een update ontvangen zodra er meer bekend is? Laat dan je gegevens bij ons achter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
In één jaar doe je met deze opleiding praktijkgerichte juridische én technische kennis op over het ICT-vakgebied. Je leert onder meer over ICT-technologie, software, security, privacy, digitaal ondernemen, blockchain, marktregulering (DSA/DMA) en artificial intelligence. Afgelopen jaar beoordeeld met een 8,3.
Start:
In 2024
Programma:
Eénjarige opleiding. De theorie en basisstof wordt online aangeboden via webinars, podcasts en e-learning die je in eigen tijd verwerkt. In 12 trainingen pas je het geleerde toe op uitdagende praktijkcasussen. Dit kan samen met je medecursisten op locatie, of in een online variant.
Locatie praktijkmiddagen:
Nader te bepalen
Prijs:
Nader te bepalen.
Voor:
Deze opleiding is toegankelijk voor wo-juristen die zich willen specialiseren in het ICT-recht. Verdere specifieke voorkennis is niet noodzakelijk.
Te behalen PO-punten:
Nader te bepalen
Benieuwd naar meer details over de opleiding? Vul je gegevens hiernaast in en ontvang de brochure van de lopende opleidingsronde (okt 2023 gestart) direct in je e-mail.
Let op! De inhoud van deze brochure is op basis van de vorige ronde. De data en inhoud van de opleiding die start in 2024 zullen vanzelfsprekend afwijken van de informatie die in deze brochure staat.
Bij ons staat de praktijk voorop en wij maken leren leuk!
Na de theorie doorgenomen te hebben, ga je aan de slag met interactieve praktijkoefeningen met de focus op het verhogen van jouw skills.
Examen
De opleiding wordt afgesloten met een digitale tussentoets en een digitale eindtoets. De tussentoets geeft je inzicht in jouw voortgang en heeft geen invloed op de eindtoets. Een voldoende voor de eindtoets is een vereiste om het certificaat “Specialist ICT-recht” te krijgen.
NOvA-erkend
Door de Nederlandse Orde van Advocaten is de ICTRecht Academy erkend als opleidingsinstelling in het kader van de PO (Onderhoud Vakbekwaamheid). Dat geeft ons de bevoegdheid om opleidingspunten (PO) toe te kennen, die advocaten in het belang van het onderhoud van hun vakbekwaamheid dienen te behalen.
Maak kennis met ons Academy-team. Zij organiseren de opleiding tot Specialist ICT-recht voor jou.
Heb je een vraag met betrekking tot de ICTRecht Academy? Neem gerust contact op!
Heb je een klacht? Dat is heel vervelend, maar toch horen we die graag. Geef het graag aan ons door via het klachtenformulier.
Meld je nu aan voor één van de nieuwsbrieven van ICTRecht en blijf op de hoogte van onderwerpen zoals contracteren, informatiebeveiliging, innovatie, marketing, cloud, e-commerce, privacy en overheid.